Sofias nya pärlörhängen – trendigast i vår

Prinsessan Sofia i pärlörhängen
Prinsessan Sofia har ett par nya vackra örhängen. Vi vet mer om dem och varifrån de kommer!
Annons

Tisdagen den 30 april uppvaktades kungen traditionsenligt på födelsedagen av Försvarsmakten och allmänheten på Kungliga slottets yttre borggård. Under valborgsmässoaftonens förmiddag samlades en stor skara stockholmare och besökare på Yttre borggården för att gratulera kungen på 73-årsdagen. På plats för att fira svärfar kungen var också prinsessan Sofia – som visade upp en ny outfit. Hon bar, så långt vi kunde se, en kappa från Acne Studios (reklamlänk via Adtraction) , samt en klänning från L.K. Bennett (denna kunde vi läsa om i bloggen The Royals and I).

Sofias vackra örhängen med pärlor

Prinsessan Sofia toppade sin vackra outfit med ett par nya fina örhängen. De kommer från det kungliga favoritmärket Sophie by Sophie. (reklamlänk via Apprl)

Annons

Örhängena beskrivs såhär: Härliga örhängen med en barockpärla och länkkedja i guldpläterat silver. Barockpärlan är en saltvattenpärla med en särskiljande form som är unik för varje pärla. Färgen kan skilja sig åt i olika vita och rosa nyanser.

Örhängen från Sophie by Sophie

Annons

Smycken med pärlor är helrätt just nu! Det var Gabrielle Chanel, kanske mer känd som Coco, som startade den moderna trenden med pärlor – för mer än 50 år sedan. Men, hur stylar du då pärlsmyckena? För att få en modern känsla så är det smart att styla pärlor med enklare plagg, för att bryta av det vackra, klassiska, och göra stilen mer uppdaterad och mindre stel. Vi skulle älska att bära Sofias örhängen till en vit skjorta, och ett par blå jeans. Hur som: pärlor i alla dess former är superheta, från mer klassiska pärlhalsband till stora asymmetriska sötvattenspärlor. Så passa på att gå loss ordentligt! Sophie by Sophie har mängder av fantastiska varianter! (reklamlänk via Apprl)

Snyggaste pärlörhängena i butik just nu

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat de finaste pärlörhängen i butik just nu. Kolla in dem nedan!

Pärlor

Annons

Örhängen med pärlor och kedja. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Läs mer:

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Sofias nya pärlörhängen – trendigast i vår”

 1. Bettanhotmail.com skriver: 6 maj, 2019

  Tur att det finns tid för shopping.


  1. konsttanten skriver: 7 maj, 2019

   Trist kommentar, som vanligt! Finns det aldrig något positivt att säga, stackars dig.


 2. ingalisa skriver: 7 maj, 2019

  Är det inte positivt att det finns tid för shopping? 😉


 3. Karin skriver: 7 maj, 2019

  Bettan, tyvärr förstår du tydligen inte det viktiga uppdraget Prinsessan Sofia har här, nämligen visa sig för folket, då måste man vara representativ, och Prinsessan älskar smycken spec. örhängen. Ja, de kostar många 1000lappar, men det har vi inget med att göra.


 4. Bettanhotmail.com skriver: 7 maj, 2019

  Jo det har vi. Vi bidrar till lyxen. Har en önskan att skilja hovet från staten, låt de som vill betala. Fungerar perfekt på kyrkan. Man kan gå ur.


  1. charlotte skriver: 7 maj, 2019

   Bettan,
   Så talar en riktig vänsterpartist! Vad blir det av Sverige utan monarki och kyrka? Ingen annan tid har varit så viktig som nu att bevara våra traditioner.


 5. Karin skriver: 7 maj, 2019

  Tror tyvärr inte Bettan förstår det fantastiska arbete som Prinsessan Sofia utför dagligen för vårt land. Att visa sig för oss vanliga människor på slottsbalkongen, kräver en hel del förberedelser, vi får vara tacksamma att Prinsessan har vänligheten att göra detta.


 6. Bettanhotmail.com skriver: 7 maj, 2019

  Haha, tyvärr är jag inte vänsterpartist. Men kan vara liberal med ändå vilja förändra. Kanske moderat rädd om skattepengar. Bättre sänka skatten, låta dem själva arbeta för uppehälle. 😊


 7. CVM skriver: 8 maj, 2019

  Charlotte
  Läs mitt inlägg på Instagram CVONMC
  CVM


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar