Sofias nya pärlörhängen – trendigast i vår

Prinsessan Sofia i pärlörhängen

Prinsessan Sofia har ett par nya vackra örhängen. Vi vet mer om dem och varifrån de kommer!

Tisdagen den 30 april uppvaktades kungen traditionsenligt på födelsedagen av Försvarsmakten och allmänheten på Kungliga slottets yttre borggård. Under valborgsmässoaftonens förmiddag samlades en stor skara stockholmare och besökare på Yttre borggården för att gratulera kungen på 73-årsdagen. På plats för att fira svärfar kungen var också prinsessan Sofia – som visade upp en ny outfit. Hon bar, så långt vi kunde se, en kappa från Acne Studios (länk till Adtraction), samt en klänning från L.K. Bennett (denna kunde vi läsa om i bloggen The Royals and I).

Sofias vackra örhängen med pärlor

Prinsessan Sofia toppade sin vackra outfit med ett par nya fina örhängen. De kommer från det kungliga favoritmärket Sophie by Sophie. (länk till Apprl)

Örhängena beskrivs såhär: Härliga örhängen med en barockpärla och länkkedja i guldpläterat silver. Barockpärlan är en saltvattenpärla med en särskiljande form som är unik för varje pärla. Färgen kan skilja sig åt i olika vita och rosa nyanser.

Örhängen från Sophie by Sophie

Örhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (länk till Adtraction)

Smycken med pärlor är helrätt just nu! Det var Gabrielle Chanel, kanske mer känd som Coco, som startade den moderna trenden med pärlor – för mer än 50 år sedan. Men, hur stylar du då pärlsmyckena? För att få en modern känsla så är det smart att styla pärlor med enklare plagg, för att bryta av det vackra, klassiska, och göra stilen mer uppdaterad och mindre stel. Vi skulle älska att bära Sofias örhängen till en vit skjorta, och ett par blå jeans. Hur som: pärlor i alla dess former är superheta, från mer klassiska pärlhalsband till stora asymmetriska sötvattenspärlor. Så passa på att gå loss ordentligt! Sophie by Sophie har mängder av fantastiska varianter! (länk till Apprl)

Snyggaste pärlörhängena i butik just nu

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat de finaste pärlörhängen i butik just nu. Kolla in dem nedan!

Pärlor

Pärlörhängen. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Pärlörhängen. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Örhängen med pärlor och kedja. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Vackra pärlörhängen. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Läs mer:

Det bar kronprinsessan under besöket i Aten

Det bar kungafamiljen på balkongen – allt om kläderna

Det bar prinsessan Sofia på Konserthuset – allt om outfiten

Foto: TT