Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias nya stylingknep – ett tips från Victoria

22 okt, 2019, 20:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia i svart klänning
Prinsessan Sofia inspireras, än en gång, av kronprinsessan Victoria. Nu har hon kopierat hennes smarta skärp-styling!
Annons

”Idag är en stor dag för oss! 💕 Vår stiftelse lanserade #viberättar rapporten om näthat, dess konsekvenser och lösningar. En gedigen rapport med kunniga experter baserat på de berättelser som barn och unga skickat in till oss anonymt via initiativet #viberättar. Med den här rapporten vill vi bidra med information och lösningar och vi vill sätta stopp för ett av vår tids stora samhällsproblem.”

Så skrev prinsparet, Carl Philip och prinsessan Sofia, på Instagram under tisdagen. Under tisdagen presenterade man denna rapport vid en pressträff i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carl Philip och prinsessan Sofia
Sofia iförd beige kappa från Whyred.

Det bar Sofia under pressträffen för sin rapport om näthat

Under pressträffen visade prinsessan Sofia upp en ny outfit. En svart klänning, en beige kappa, höga mockastövlar och silversmycken. Den svarta klänningen kommer från svenska märket House of Dagmar, avslöjade Twitterkontot UFO No More tidigare under dagen. Kappan är från svenska Whyred enligt HeavenLM och smyckena från Emma Israelsson, enligt UFO No More.

Annons

Klänningen går under namnet Arcelia och såhär beskrivs den hos en återförsäljare: ”Stilig modell med avskärning i midjan och snygg, asymmetrisk nederkant. Även asymmetrisk halsringning med dold dragkedja bak. Fin jerseykvalitet.”

Sofia i svart klänning
Prinsessan Sofia i klänning från House of Dagmar.
Klänning från Dagmar

Klänning från House of Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Skärpet i midjan – ett trick från Victoria

Ser ni förresten hur prinsessan Sofia stylar sin snygga klänning? Med ett skärp i midjan, precis som Victoria brukar göra. Kronprinsessan Victoria alltså. Victoria väljer ofta att markera midjan med ett skärp. Det skapar en snygg siluett och ser väldigt bra ut på bild. Dessutom håller ett skärp kläderna på plats på ett fördelaktigt sätt. Och nu verkar det alltså som att prinsessan Sofia följer Victorias exempel. Både smart – och snyggt!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Sveriges prinspar, Carl Philip och Sofia, i oktober 2019.

Foto: TT

Annons