Sofias och Victorias klädsuccé under magiska kvällen

prinsessan sofia kronprinsessan victoria vasateatern
Det blev en magisk afton när kungafamiljen tog sikte mot Vasateatern för att se Lilla Akademien uppträda med en konsert. Vi har kartlagt vad prinsessorna hade på sig!
Annons

Vilken kväll och vilka kläder! När kungafamiljen gjorde entré i Vasateaterns foajé, under torsdagen, bar de som (vanligt) väl utvalda plagg. Kvällens klädkod var kostym och kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia hade båda kjolar som slutade nedanför knät. Men i övrigt var looksen helt olika.

Annons

Sofia strålade i en ljusrosa topp från favoritmärket Soft Goat (reklamlänk via Apprl) , som ju drivs av den forna prinsessfästmannen Jonas Bergströms fru Stephanie Bergström. Toppen är fantastiskt mjuk i hundra procent kashmir och dessutom är den ribbad, vilket gör att den känns mer klädd.

Annons
prinsessan sofia topp soft goat
Prinsessan Sofia i topp från Soft Goat.

topp soft goat

Sofias tyllkjol var kanske det plagg som stack ut mest. Den fina ballerinadrömmen kommer från Ida Sjöstedt och finns just att klicka hem på bubbleroom.se (reklamlänk via Adtraction) . Den är både stum i material, på grund av underkjolen, men gungade samtidigt fin när prinsessan klev in på Vasateatern. Tack till Christin Zi för den spaningen!

Annons
prinsessan sofia i kjol från soft goat
Den fantastiska tyllkjolen kommer från Ida Sjöstedt.

Kronprinsessan Victoria såg, även hon, otroligt glammig ut den här kvällen. I leopardmönstrad kjol från Nathalie Schuterman, vilket HeavenLM var först med att berätta om.

kronprinsessan victoria Nathalie Schuterman
Kronprinsessan Victoria i kjol från Nathalie Schuterman.

Det här mönstret är otroligt populärt och finns i många olika varianter hos olika varumärken. Lindex (reklamlänk via Apprl) har till exempel en snygg variant. Kronprinsessans örhängen har väninnan Caroline Nilsson, som har smyckesmärket Kreuger Jewellery. Just det här paret ingår i kollektionen Summer Feather.

Annons

kjol lindex

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Sofias och Victorias klädsuccé under magiska kvällen”

 1. Minna skriver: 14 februari, 2020

  Sofia ser mycket stiligare än Victoria.Det är svårt tro att Victoria har en stylist


 2. Monarkist skriver: 14 februari, 2020

  Vem var kvällens huvudperson? Drottning Silvia. Ändå skrivs inte många ord om henne, desto fler om främst Sofia och även Victoria. Det är så dålig prioritering. Varför inte skriva om grunden till hela händelsen inklusive Silvias roll i detta??? Istället för att skriva om Sofias kläder, som i sammanhanget hade en väldigt underordnad betydelse. Egentligen.


  1. charlotte skriver: 14 februari, 2020

   Monarkist,
   Anledningen till att det inte kommenteras så mycket numera om Drottning Silvia tror jag beror på den maktbalans som ska upprätthållas mellan prinsessorna och det är ju intressant för folk. Vi har ju också den vanliga åldersmobbningen i Sverige. Äldre människor är inte spännande nog. Jag tycker ju alltid att Drottningen uppbär allt men vill skriva lite om de andra också.


  2. Leo skriver: 15 februari, 2020

   Monarkist, så är vi många som tänker, men eftersom damerna nästan alltid har nya kläder inbjuder de själva till detta tänk hos massmedia o drar därmed fokus ifrån det som det bör handla om.


 3. Leo skriver: 14 februari, 2020

  Fina var o en på sitt sätt, men ser ut som om de var bjudna till olika fester! Sofias klädval passar bättre en sommardag. Pr M hade samma klädstil på Öland, Victoriadagen.


 4. Susanne Blomgren skriver: 16 februari, 2020

  Har läst att Estelles klänning kostar sjutusen kronor. Hutlöst på en tjej som växer ur den fort. Vad ger det för signaler till Estelle ?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar