Sofias och Victorias klädsuccé under magiska kvällen

prinsessan sofia kronprinsessan victoria vasateatern

Det blev en magisk afton när kungafamiljen tog sikte mot Vasateatern för att se Lilla Akademien uppträda med en konsert. Vi har kartlagt vad prinsessorna hade på sig!

Vilken kväll och vilka kläder! När kungafamiljen gjorde entré i Vasateaterns foajé, under torsdagen, bar de som (vanligt) väl utvalda plagg. Kvällens klädkod var kostym och kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia hade båda kjolar som slutade nedanför knät. Men i övrigt var looksen helt olika.

Sofia strålade i en ljusrosa topp från favoritmärket Soft Goat (reklamlänk från Apprl), som ju drivs av den forna prinsessfästmannen Jonas Bergströms fru Stephanie Bergström. Toppen är fantastiskt mjuk i hundra procent kashmir och dessutom är den ribbad, vilket gör att den känns mer klädd.

prinsessan sofia topp soft goat

Prinsessan Sofia i topp från Soft Goat.

Läs och och köp här. (reklamlänk från Apprl)

topp soft goat

Sofias tyllkjol var kanske det plagg som stack ut mest. Den fina ballerinadrömmen kommer från Ida Sjöstedt och finns just att klicka hem på bubbleroom.se (reklamlänk från Adtraction). Den är både stum i material, på grund av underkjolen, men gungade samtidigt fin när prinsessan klev in på Vasateatern. Tack till Christin Zi för den spaningen!

prinsessan sofia i kjol från soft goat

Den fantastiska tyllkjolen kommer från Ida Sjöstedt.

Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction)

Kronprinsessan Victoria såg, även hon, otroligt glammig ut den här kvällen. I leopardmönstrad kjol från Nathalie Schuterman, vilket HeavenLM var först med att berätta om.

kronprinsessan victoria Nathalie Schuterman

Kronprinsessan Victoria i kjol från Nathalie Schuterman.

Det här mönstret är otroligt populärt och finns i många olika varianter hos olika varumärken. Lindex har till exempel en snygg variant. Kronprinsessans örhängen har väninnan Caroline Nilsson, som har smyckesmärket Kreuger Jewellery. Just det här paret ingår i kollektionen Summer Feather.

kjol lindex

Läs mer om kjolen och köp den här (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT