Sofias ovanliga modeval – se nya favoritplagget

Sofias ovanliga modeval – se nya favoritplagget

Prinsessan Sofia har ett nytt favoritplagg. Vilket? Svensk Damtidning har koll på sessans nya danska älskling.

”Vilken dag vi hade i Värmland idag!

Vi fick i morse höra om pandemins framfart och de imponerande omställningar som gjorts på Centralsjukhuset i Karlstad. IVA-sjuksköterskan Mia berörde med sina starka berättelser om hur man aldrig upphört med att hela tiden stanna upp och visa medmänsklighet gentemot alla patienter – även när det varit som tuffast.

Initiativet ”Enastående ensamstående”, där mammor och deras barn finner gemenskap och stöttning, i tider av isolering var också stark och upplyftande.

Resan gick sedan vidare till inspirerande ”Innovation Park” där vi bl.a. fick träffa unga entreprenörer som tagit fram en digital plattform för att förebygga ensamhet hos studenter. Ett projekt i tiden!

Vid lunch kunde vi konstatera att Värmland fortsätter att leverera kulinariska upplevelser. ”Kulinarika” är en vacker plats med utomordentlig mat – verkligen från jord till bord!

Vi avslutade dagen på Västanå teater med sin unika miljö, kreationer och otroliga framträdande.

Alla vi besökt har varit påverkade av pandemin på ett eller annat sätt. Och det är inte över ännu, nu måste vi kraftsamla för att motverka vidare spridning och de konsekvenser vi ser på alla nivåer.”

Prinsparet anländer till Värmland! Så var deras förmiddag
Slå på ljud

Så skrev prinsessan Sofia och Carl Philip själva om onsdagens magiska besök i prinsparets eget hertigdöme.

Men, låt oss fokusera mindre på dagen och mer på de kläder prinsessan Sofia bar! Klicka på länkarna i texten för att komma till plaggen!

Svensk Damtidning avslöjade att Sofia bar boots från Flattered (länk till butik)och en kjol från Ahlvar Gallery (länk till Wakakuu). Men det var förstås inte allt hon bar. Sofia matchade kjolen med en mjuk polotröja i svart (länk till butik)och över den bar hon en kappa från 2nd Day, vilket The Royals and I och UFO No More var först med att avslöja.

Sofia i boots från Flattered, kjol från Ahlvar och kappa från 2nd Day.

Kappan är ett lite ovanligt val, eftersom Sofia burit kappor från just 2nd Day vid två olika tillfällen redan. Hon har två rutiga varianter hemma i den kungliga garderoben på Villa Solbacken.

Men nog är det roligt att prinsessan har hittat ett plagg hon verkligen trivs och – och klär i också för den delen. Alla Sofias kappor är tyvärr slutsålda men det finns andra snygga 2nd Day-kappor i butik just nu, kappor som vi kanske även får se på prinsessan snart, vem vet?

Kappa från 2nd Day (denna är oerhört lik en rutig Sofia har!). Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Randig kappa från 2nd Day. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Svart kappa från 2nd Day. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Foto: TT