Sofias snygga jacka finns åter i butik – därifrån kommer den

Prinsessan Sofia
Sofias hyllade teddyjacka, som sålde slut förra året, finns nu åter i butik. Här finner du den – och så mycket kostar den.
Annons

För snart ett år sedan, måndagen den 7 oktober 2019, fattade kungen ett beslut om vilka av kungafamiljens medlemmar som ska tillhöra Det Kungliga Huset. Syftet med beslutet är att tydliggöra statschefens uppdrag som företrädare för Sverige och avgränsa den krets av medlemmar av kungafamiljen som ska förväntas ha offentliga åtaganden på kungens uppdrag. Det är kungen och kronprinsessan som, tillsammans med drottningen och prins Daniel, är Sveriges främsta representanter inom landet och gentemot andra stater. När prinsessan Estelle nått vuxen ålder väntas även hon företräda landet.

Annons

Sofia och Carl Philip kommenterade kungens beslut

Annons

På sitt Instagramkonto kommenterade prinsparet, Carl Philip och Sofia, kungens beslut. De skrev:

”Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.”

Annons

Sofias snygga teddyjacka – från Stand

På fotot till texten poserade prinsen och prinsessan med sina småprinsar i de röda och orangefärgade höstlöven. Svensk Damtidning kunde, redan då, berätta att Sofia bar en underbart varm och skön teddykappa i vitt med bruna detaljer. Jacka kom från det svenska märket Stand (reklamlänk via Adtraction) . Just teddyjackan är helrätt även under hösten och vintern 2020 – varm och trendig på samma gång! En oslagbar kombination! Förra året sålde Sofias jacka slut direkt, men nu finns den åter i butik. Kolla teddyjackan, och dess prislapp, här! (reklamlänk via Adtraction)

Jacka från Stand

Jacka från Stand Studio. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Adtraction)

Foto: TT, Prinsparets Instagram

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Sofias snygga jacka finns åter i butik – därifrån kommer den”

  1. Gilla skriver: 9 september, 2020

    Grattis Sv.D att ni hittade fler tillfällen att skriva om Sofia. Vem vill veta vad hon har på sig??Sofia är kännd för annat än godklädsmak.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar