Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias succéplagg är tillbaka i butik – kolla in prislappen

28 nov, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
Prinsessan Sofias fina topp är tillbaka i butik. Här hittar du den – och så mycket kostar den.
Annons
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

I början av året, närmare bestämt torsdagen den 13 februari, besökte kungaparet, kronprinsessparet, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia Vasateatern i Stockholm för att lyssna till en föreställning av musikskolan Lilla Akademien. Föreställningen var musikskolans 75-årshyllning till drottningen. Som bekant är Silvia Lilla Akademiens beskyddare.

Hyllningsföreställningen som gavs var inspirerad av Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige omarbetad av Anne Sjölund till En underbar resa med alla barns drottning.

Sofia i topp från Soft Goat och kjol från Ida Sjöstedt.

Prinsessan Sofia i tröja från Soft Goat

Under kvällen gjorde prinsessan Sofia entré i en otroligt snygg stickad tröja, av kashmir. Det visade sig snabbt att tröjan kommer från svenska Soft Goat (reklamlänk), ett märke som prinsessan blivit oerhört förtjust i de senaste åren. Sofia har dessutom använt Soft Goats mjuka babyfiltar (reklamlänk) till sina söner, Alexander och Gabriel.

Annons

Den fina tröjan är det ultimata plagget i vinter. Bär den till kjol eller byxor. Till boots, stövlar eller högklackat. Som den är eller med en fin kavaj över.

Och vet ni! Nu är Sofias fina topp tillbaka i butik (dock i en annan kulör – mer höstig/vintrig). Du finner den här – och kan kolla in prislappen. (reklamlänk)

Detail Top från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Tröjan finns i ett flertal olika färger: svart, grå, vit och beige.

Den går även att matcha med den kjol Sofia bär på fotot ovan, från Ida Sjöstedt. Extra fin i vinter är den svarta. (reklamlänk)

Kjol från Ida Sjöstedt. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons