Sofias succéplagg är tillbaka i butik – kolla in prislappen

Prinsessan Sofias fina topp är tillbaka i butik. Här hittar du den – och så mycket kostar den.

I början av året, närmare bestämt torsdagen den 13 februari, besökte kungaparet, kronprinsessparet, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia Vasateatern i Stockholm för att lyssna till en föreställning av musikskolan Lilla Akademien. Föreställningen var musikskolans 75-årshyllning till drottningen. Som bekant är Silvia Lilla Akademiens beskyddare.

Hyllningsföreställningen som gavs var inspirerad av Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige omarbetad av Anne Sjölund till En underbar resa med alla barns drottning.

Sofia i topp från Soft Goat och kjol från Ida Sjöstedt.

Prinsessan Sofia i tröja från Soft Goat

Under kvällen gjorde prinsessan Sofia entré i en otroligt snygg stickad tröja, av kashmir. Det visade sig snabbt att tröjan kommer från svenska Soft Goat (länk till Apprl), ett märke som prinsessan blivit oerhört förtjust i de senaste åren. Sofia har dessutom använt Soft Goats mjuka babyfiltar (länk till Apprl) till sina söner, Alexander och Gabriel.

Den fina tröjan är det ultimata plagget i vinter. Bär den till kjol eller byxor. Till boots, stövlar eller högklackat. Som den är eller med en fin kavaj över.

Och vet ni! Nu är Sofias fina topp tillbaka i butik (dock i en annan kulör – mer höstig/vintrig). Du finner den här – och kan kolla in prislappen. (länk till Apprl)

Detail Top från Soft Goat. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Tröjan finns i ett flertal olika färger: svart, grå, vit och beige.

Den går även att matcha med den kjol Sofia bär på fotot ovan, från Ida Sjöstedt. Extra fin i vinter är den svarta. (länk till Wakakuu)

Kjol från Ida Sjöstedt. Läs mer och köp här. (länk till Wakakuu)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Här bär kronprinsessan säsongens mest omtalade plagg

Drottningens nya fina look – se filmen

Därifrån kommer Sofias nya plagg – kolla in prislappen

Foto: TT