Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soft Goat släpper underbar höstkollektion – se plaggen

19 aug, 2020, 10:00 
AvJohanna Lejon
Soft Goat höst 2020
I dag, den 19 augusti, lanseras Soft Goats Autumn Winter 2020 kollektion. Kollektionen går under namnet la Parisienne/les Hommes, och inspirationen kommer från den franska arkitekturen, färgskalan och den parisiska stilen.
Annons

Stilinspirationen tar sig uttryck i design, detaljer och färgskala där tidlösa klassiker blandas med detaljrika, färgstarka nyheter. Höstens kollektion bjuder bland annat på flera varianter av turtlenecks, cardigans och sets. Nya färger för säsongen är exempelvis French Sky, Hot Pink, Pearl Green, Nutella, Khaki och Camel.

– Årets höstkollektion tar oss till modets och romantikens huvudstad! Paris är en stad som bubblar av kultur, restaurang och nattliv samt mode för alla smaker. I Paris finns något för alla helt enkelt, och precis så vill jag att man ska uppfatta årets höstkollektion – oavsett om man ska på en romantisk dejt, en viktig jobbintervju eller en dag på stan med tjejkompisarna så har vi något som passar!, säger Stephanie Bergström, vd på Soft Goat

Klicka här för att se hela kollektionen (reklamlänk). Nedan finner du Svensk Damtidnings favoriter.

Annons
Annons
Annons

Kollektionen finns tillgänglig från 19 augusti på softgoat.com (reklamlänk) och i Soft Goats flagshipbutik på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm.

Foto: Soft Goat

Annons