Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soft Goat lanserar ny minikollektion – se plaggen

16 jun, 2020, 09:58 
AvJohanna Lejon
I dag lanserar Soft Goat minikollektionen ”Summer Boating”. I kollektionen ingår stickade plagg i 30 procent kashmir och 70 procent bomull, samt några plagg i 100 procent kashmir. Det är andra gången som Soft Goat erbjuder uppblandade plagg, och första gången i den här kompositionen.
Annons

Mixen av bomull och kashmir gör att plaggen kan behålla den tjockstickade känslan men upplevs lättare och luftigare än när de är stickade i 100 procent kashmir.

Kollektionen (reklamlänk) består av nio olika stilar varav sex är damplagg och resterande tre är designade för herr. Färgskalan för kollektionen går i vitt och marinblått.

Summer Boating (som kollektionen heter, reds. anm.) är ytterligare ett steg i vår strategi att utveckla sortimentet för att anpassa oss mer efter våra kunder och säsong. Inspirationen till kollektionen kommer från den svenska västkusten där jag själv spenderar varje sommar. Här cirkulerar allt kring båtlivet, det nautiska inslaget är en självklarhet i vardagen och jag älskar det! Plaggen funkar lika bra på segelbåten som på motorbåten eller varför inte på bryggan för en middag i kvällssolen, säger Stephanie Bergström, vd för Soft Goat.

Annons

Tröja med ankare (finns även i blått). Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Kollektionen finns tillgänglig från 16 juni på www.softgoat.com (reklamlänk) och i Soft Goats flagship store på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm.

Foto: Soft Goat

Annons