Soft Goat släpper barnkollektion kallad Little Goat

Soft Goat släpper barnkollektion

Efter stor efterfrågan lanserar Soft Goat en kollektion barnkläder, och likt det övriga sortimentet är även dessa produkter skapade av 100 procent kashmir. Kollektionen går under namnet Little Goat och består av 10 produkter för åldrarna 0-8 år.
 Little Goat lanseras den 11 december.

Efterfrågan på en barnkollektion i 100 procent kashmir har varit stor men nu är väntan äntligen över. Detta blir den första

kollektionen med plagg för barn upp till åtta år som Soft Goat (reklamlänk från Apprl) lanserar.

Kollektionen består av ett babyset med byxa, tröja och mössa för åldrarna 0-12 månader, en klänning för åldrarna 6 månader till 3 år samt en pullover, en hoodie, en kofta, mössor, vantar, bib och halsdukar för åldrarna 1 till 8 år. Babyset kommer i färgerna Lunar, Blue Whisper och Feather. Resterande produkter kommer i samtliga färger Lunar, Blue Whisper, Feather, Grey och Navy.

Stephanie Bergström om nya satsningen

– Vi på Soft Goat värdesätter kvalitet och hållbarhet och strävar hela tiden efter att kunna erbjuda det till våra kunder. Precis som vårt övriga sortiment är de här produkterna användbara och hållbara plagg i en tidlös design, men nu skapade för familjens minsta medlemmar, slår Stephanie Bergström, VD för Soft Goat, fast.

Känner ni igen barnen på kollektionsbilderna nedan? Det är faktiskt Stephanies egen lilla dotter och son!

Nu släpper Soft Goat en kollektion för barn.

Soft Goats barnkollektion har fått det passande namnet Little Goat.

Soft Goat har i flera år varit ett kungligt favoritmärke. Och det är inte det första kungliga märket som satsar på barnkläder – tidigare i år lanserade även By Malina (reklamlänk från Apprl) en barnkollektion. Den kollektionen gick under namnet Mini Malina.

Kollektionen släpps den 11 december och kommer finnas tillgänglig på Soft Goats sajt.  (reklamlänk från Apprl)