Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soft Goat släpper ny kollektion – med inspiration från franska Alperna

13 nov, 2020, 08:00 
Johanna Lejon
Den 12 november 2020 lanserar Soft Goat för första gången sin nya skidkollektion. Kollektionen går under namnet ”Ski Collection” och inspirationen kommer från de franska Alperna.
Annons

Kollektionen (reklamlänk) är tidlös och ger uttryck för en retrokänsla där färgskalan går i de klassiska kulörerna blå, röd, vit och grå. Emblemet för Ski Collection är en snöflinga som är framtagen och illustrerad av Jonas Andrén.

Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

Tre av plaggen är stickade, i 100 procent cashmere, och resterande plagg är stickade i 30 procent cashmere och 70 procent ull. Sammantaget består kollektionen av 10 plagg varav åtta stilar är designade för dam och två stilar är designade för herr.

– När jag för något år sedan var på besök i den franska skidorten Megève kryllade det av stylish och coolt klädda skidåkare som verkligen visade att skidkläder inte behöver vara tråkiga. Då närdes drömmen om att designa en mini-skidkollektion. Plaggen går att matcha med varandra och är framtagna för att passa perfekt under skidstället eller som en cool afterski look!, säger Stephanie Bergström, grundare av och vd för Soft Goat.

Annons

Här hittar du hela kollektionen. (reklamlänk) Nedan har vi valt ut våra favoritplagg.

Tröja Soft Goat
Annons

Mössa från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Leggings från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer Soft Goat hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons