Soft Goat släpper ny minikollektion inför sommaren – se plaggen

Soft Goat

Nu lanserar Soft Goat minikollektionen ”Silk Blend” med plagg stickade i 70 procent silke och 30 procent kashmir. Det är första gången någonsin som Soft Goat erbjuder uppblandade plagg bestående av ytterligare ett material utöver kashmir.

Syftet med minikollektionen, som fått namnet Silk Blend (reklamlänk från Apprl), är att kunna erbjuda tunna och lätta plagg inför våren och sommaren. Uppblandningen med silke ger plaggen en luftig känsla och ett härligt naturligt fall.

Kollektionen består av 8 olika styles varav 5 är för dam och 3 för herr. Inför denna kollektion har Soft Goat valt att jobba med 4 naturfärger: vitt, beige, taupe och grått.

– Att vi nu lanserar Silk Blend är dels för att bredda vårt utbud, och för att se hur ett koncept som detta tas emot. Tanken är att framöver jobba mer med olika uppblandningar så som cashmere/cotton, cashmere/wool och cashmere/silk i en större omfattning. Detta gör vi för att kunna fortsätta vara ledande inom stickat på nätet men samtidigt kunna erbjuda olika prisnivåer och kvaliteter. Huvudfokus kommer dock självklart fortsatt vara cashmere, säger Stephanie Bergström, VD & grundare av Soft Goat.

Du hittar alla plagg från kollektionen här! (reklamlänk från Apprl)

Moderedaktörens favoriter från Soft Goats nya kollektion

Nedan har vår moderedaktör valt ut sina godbitar från kollektionen!

Linne

Linne från Soft Goat. Finns i flera färger. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Tröja från Soft Goat. Finns i fler färger. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Byxor från Soft Goat. Finns i fler färger. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

T-shirt från Soft Goat. Finns i fler färger. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kollektionen finns tillgänglig från 16 april på www.softgoat.com (reklamlänk från Apprl) och i Soft Goats flagship store på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm.