Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soft Goat släpper ny underbar barnkollektion – se finaste plaggen

10 nov, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
I går kväll, den 9 november, lanserade Soft Goat för andra gången barnkollektionen Little Goat. Se alla fantastiska plagg – perfekta att ge bort i julklapp.
Annons

Soft Goats (reklamlänk)undermärke Little Goat grundades hösten 2019 och återkommer nu med en ytterligare kollektion med plagg, accessoarer och filtar till bebisar och barn i åldrarna 0–10 år.

7 saker du inte visste om prinsessan BirgittaBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Birgitta

”Soft Goat värdesätter kvalitet och hållbara material och strävar konstant efter att kunna erbjuda detta till sina kunder. Likt originalsortimentet är dessa produkter användbara, slitstarka och i en tidlös design, men skapade för de minsta medlemmarna i familjen. Några stilar är återkommande från föregående säsong men kollektionen innehåller även flera nyheter, vilka många går att matcha fint med identiska plagg i Soft Goats befintliga dam- och herrsortiment”, skriver Soft Goat i ett pressmeddelande.

– Det känns så kul att kunna lansera en ny utökad kollektion av kläder till våra allra yngsta cashmere fans. Som vanligt har vi de perfekta presenterna till nyfödda, söta kläder och värmande accessoarer till bebisar och barn. Nytt för i år är att vi har lagt till ålderskategorin 8–10 år, då efterfrågan på cashmere till äldre barn är stor eftersom de inte växer lika fort som de allra minsta barnen, säger Stephanie Bergström, grundare och vd för Soft Goat.

Annons

Nedan hittar du ett urval av alla härliga plagg och accessoarer. Vill du se kollektionen i sin helhet? Kolla här!

Strumpor från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Klänning från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Annons

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: Soft Goat

Annons