Tara Moshizis modesuccé – bar kungliga favoritmärket

Tara Moshizi

Det var många som noterade Tara Moshizis snygga stil i rutan den 6 juni. Vi vet varifrån hennes snygga set kommer.

Det blev ett annorlunda nationaldagsfirande i år. Minst sagt. Men nog blev det mysigt ändå, trots att allt var omkullkastat. I SVT guidade Anne Lundberg och Tara Moshizi tittarna genom kvällen.

– Vi ska försöka skapa en stund av reflektion och eftertanke, sa Tara till GP innan sändningen den 6 juni 2020.

Anne Lundberg och Tara Moshizi

Tara Moshizi i set från By Malina.

Sarah Dawn Finer, Mando Diao och Anis Don Demina stod på scenen. Hemma i tv-sofforna satt publiken. Framför scenen var det dock tomt. På grund av coronaviruset spelade man utan människor som lyssnade live.

– Det är en stor utmaning för både oss och artisterna, det går aldrig att ersätta en levande publik. Men vi är medvetna om att många sitter hemma och tittar och alla medverkande verkar väldigt taggade att göra något extra av den här dagen.

Och visst gjorde både artisterna och Tara ett strålande jobb? Vid sidan av det var det många som noterade att Tara Moshizi var otroligt snyggt klädd. Anne Lundberg bar blått medan Tara strålade i mönstrat rosa.

Tara Moshizi

Tara Moshizi ledde nationaldagsfirandet i SVT.

Och setet hon bar han kunglig touch. Det kommer från By Malina. By Malina används ju flitigt av nästan hela den svenska kungafamiljen. Malin Ek Andrén, By Malinas skapare, har ju till och med fått äran att designa en av kronprinsessan Victorias Nobelklänningar, 2015.

Omlottjacka från By Malina

Omlottjacka från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Vill du också ha Taras snygga look? Setet finner du nedan!

Byxor från By Malina

Byxa från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT, SVT