Vackert och välmatchat! Så fixar du Victorias och Daniels snygga stil

Victoria och Daniel 2019

I helgen firade kronprinsessparet 10 år som förlovade. Samtidigt passade hovet på att dela en ny bild på paret. Vi vet mer om kläderna de bär på bilden.

10 år har gått sedan kronprinsessan Victoria och prins Daniel (då Westling) satt i soffan på Kungliga Slottet och berättade att de förlovat sig. De var nervösa, lite trevande, men lyckan gick inte att ta miste på!

I helgen, för att markera att det gått 10 år sedan förlovningen, valde hovet att dela med sig av en alldeles ny, privat, bild på paret. Tagen hemma på Haga Slott.

”I dag, den 24 februari, är det 10 år sedan förlovningen mellan H.K.H. Kronprinsessan och herr Daniel Westling eklaterades på Kungliga slottet. Kronprinsessan och Prins Daniel är därför glada att dela med sig av detta privata foto som togs förra året”, skrev man på Instagram.

Ny bild på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Daniel iförd skjorta från Acne Studios.

Victoria bar Pär Engshedens design

Då, 2009, bar kronprinsessan Victoria en blålila klänning i siden, designad av Pär Engsheden. Daniel hade kostym. På det nya fotot är de mer avspänt klädda. Prinsen bär en skjorta från Acne Studios, i modellen Isherwood. (länk till butik)Kronprinsessan har en vit blus i linnemix. Båda har jeans. I Victorias ögon glimrar diamanter, naglarna är lackade i en härlig röd kulör.

Inspireras av parets kläder – och klicka hem plaggen (eller liknande plagg) här!

Blus i linnemix

Blus i linnemix. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Jeans från Filippa K

Blå jeans från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Diamantörhängen

Diamantörhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Lack från Essie

Nagellack från Essie. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Skjorta från Acne Studios

Skjorta från Acne Studios. Läs mer och köp här.

Foto: TT