Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victoria återanvände favoritklänningen – här kan du köpa din egen

09 jun, 2019, 13:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria återanvänder sin sötablommiga klänning från Arket. Vi vet var du kan klicka hem ditt eget ex.
Annons

I våras var kronprinsessan Victoria på besök i Vietnam – med sig hade hon en underbar resegarderob, fylld av härliga plagg. Ett av alla dessa plagg var just denna klänning, från svenska varumärket ANNONS Arket. 

Arket, som såg dagens ljus i Sverige förra våren, 2018, erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment för herr, dam, barn och hemmet samt ett vegetariskt café under ett och samma tak. Som ett komplement till de egna kollektionerna finns också handplockade produkter från ett femtiotal andra varumärken. Målet är att skapa en destination, en ny typ av marknadsplats, som erbjuder mer än bara kläder.

Victorias blommiga klänning – från Arket

Häromdagen valde kronprinsessan Victoria att återanvända den söta klänningen då hon och Daniel hade ett möte med representanter för Sveriges Olympiska Kommitté på Kungliga Slottet i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessparet i möte på Kungliga Slottet.
Kronprinsessparet i möte på Kungliga Slottet.

Vid mötet fick kronprinsessparet information om den svenska OS-kandidaturen och den kommande IOK-omröstningen senare i juni.

Annons
Klänning från Arket

Klänning från Arket. ANNONS Läs mer och köp här. 

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna

Annons