Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria återanvänder trendiga succéskorna – köp dem här

02 apr, 2019, 18:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria i Härjedalen
Kronprinsessan Victoria är på vandring i Härjedalen. Och hon håller värmen genom att bära vinterns trendigaste skor, från Inuikii.
Annons

När kronprinsessan Victoria för två år sedan fyllde 40 år önskade hon sig, i present, att få möjligheten att vandra i alla Sveriges 25 landskap.

– Hon vill visa på den fina naturen och synliggöra den skatt som den svenska naturen är och som alla har tillgång till, har Ulrika Näsholm, informationssekreterare vid Hovet, berättat.

Kronprinsessan fick det hon önskade. Länsstyrelserna runtom i Sverige svarade med att ge kronprinsessan ett antal landskapsvandringar i present. Länsstyrelsen arrangerar sedan besöket och lägger fram vilket område man vill lyfta. I Härjedalens fall, där kronprinsessan befinner sig i dag, är det området Vemdalen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria 2019

Kronprinsessans vinterskor

Kronprinsessan var, som alltid, klädd efter väder. Hon bar jacka från Houdini, byxor från Fjällräven och skor från Inuikii. (reklamlänk) Skorna är vinterns trendigaste och har sålt slut i flera butiker. Anledningen? Kanske för att de både är snygga OCH varma. Dessutom sägs gummisulan vara greppvänlig – perfekt om man inte vill halka.

Annons
Skor från Inuikii

Bootsen från Inuikii finns även en en rosa och en grå kulör. Dem hittar ni här! (reklamlänk)

Beigea boots från Inuikii

Beigefärgade Inuikii-skor. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Skon finns även i brunt. (reklamlänk)Dessutom finns den som en somrig sandalmodell!

Annons
Sandaler från Inuikii

Läs mer:

Foto: TT

Annons