Victoria bar ny mönstrad klänning med knyt från Zara

Victoria i klänning från Zara

Det är inte ofta kronprinsessan Victoria satsar på plagg från spanska Zara. Men i helgen slog hon till på en ny budgetklänning.

I söndags var det dags för helgjobb för kronprinsessan Victoria. The Trilateral Commission gick av stapeln på anrika Grand Hotel i Stockholm. Trilateral Commission beskrivs, av Wikipedia, som ”en privat organisation, grundad 1973 på initiativ av personer inom Council on Foreign Relations och Bilderberggruppen, bland andra David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski”.

Omkring 300–350 europeiska, asiatiska och nordamerikanska medborgare samarbetar bland annat för att nå ökad förståelse mellan regionerna. Svenska medlemmar är bland andra Marcus Wallenberg, Urban Ahlin, Carl Bildt och Annie Lööf.

Kronprinsessan Victoria i klänning från Zara och pumps från Rizzo.

Det bar Victoria på Trilateral Commission

Under söndagen visade kronprinsessan upp en ny klänning med midjeband och knyt i halsen. Svensk Damtidning kan avslöja att klänningen kommer från den spanska klädkedjan Zara. Valet är ovanligt för att vara Victoria. Det är sällan hon bär spansk design. Och bär hon budgetdesign gör hon det ofta från svenska kedjor, som H&M och & Other Stories.

Victorias klänning från Zara

Victorias Zara-klänning.

Men nu föll alltså valet på en mönstrad långärmad blåsa med markerad midja. Just den här typen av plagg är Victoria lite extra förtjust i. Hon gillar denna klänningsmodell starkt och bär den ofta med pumps. Vill du inspireras av kronprinsessan? Nedan listar vi några liknande klänningar! Vår favorit? Denna! (reklamlänk från Apprl)

Är du extra förtjust i rosetten i halsen? Då bör du kolla in denna.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från Traffic People. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Mönstrad klänning från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från Part Two. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Klänning från Saint Tropez. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Foto: TT