Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria bär ny vit kavaj – från Baum und Pferdgarten

04 feb, 2020, 18:00 
AvJohanna Lejon
Victoria välkomnar våren i ny vit kavaj från danska Baum und Pferdgarten. Vi vet var du hittar ditt eget ex.
Annons

I går, måndagen den 3 februari, närvarade kronprinsessan Victoria vid en jubileumsdag för att uppmärksamma att nationella cancerstrategin firar tio år. Syftet med strategin är att förbättra kvaliteten i omhändertagandet av patienter som drabbats av cancer.

”Under jubileumsdagen, som arrangerades på Karolinska institutet i Solna, fanns cirka 800 personer på plats som arbetar eller är engagerade i utvecklingen av cancervården i Sverige”, skriver hovet på sin sajt.

Kronprinsessan höll ett tal där hon bland annat sa:

”Precis som så många andra i vårt land har jag vänner och närstående som drabbats av cancer. Alla vittnar om samma sak: när man är som räddast och mest utlämnad, när man är ensam med sin sjukdom, då är bemötandet allt. Det kan vara sköterskan som klarar att förmedla hopp trots att det ser mörkt ut. Eller läkaren som lägger prestigen åt sidan och tar hjälp av en kollega. Den sortens engagemang och professionalism kan vara helt avgörande för att man ska orka kämpa vidare – för sig själv eller för någon man älskar.”

Annons

Därefter delade Victoria ut flera utmärkelser inom kategorierna: Årets vårdprocessledare, Årets kontaktsjuksköterska och Årets hedersutmärkelse.

Victoria i vit kavaj
Kronprinsessan i kavaj från Baum und Pferdgarten. Credit: HeavenLM.

Victorias vita kavaj – dansk design

Under jubileumsdagen bar Victoria svarta byxor, blå skor från af Klingberg och blå väska från Ralph Lauren. Alla dessa plagg är återbruk – vi har sett dem många gånger tidigare. Hennes vita kavaj är dock ny! Den kommer från danska Baum und Pferdgarten, avslöjade Twitterkontot HeavenLM. Kavajen kan du klicka hem här! Lite roligt är det förstås att kavajen går under namnet Beyoncé, alltså som världsstjärnan med samma namn.

Harry Meghan Beyonce
Beyoncé och Meghan Markle.

Man vågar väl nästan gissa att Victoria även investerat i kavajens matchande byxa? (reklamlänk) Med tanke på hur förtjust hon är i kostymer numera.

Kavaj från Baum und Pferdgarten. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Svensk Damtidnings snyggaste kavaj just nu då? I vitt? Jo, det är denna! (reklamlänk)

Foto: TT

Annons