Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel i matchande sneakers – här hittar du dem!

04 aug, 2019, 15:00 
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria stan smith
Semester eller ej. Victoria och Daniel är lika moderiktiga oavsett om de befinner sig på officiellt uppdrag i Stockholm eller på en lugn sommarlunch med familjen.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria och Daniel njuter av den svenska sommaren. I veckan tog de med Estelle och Oscar till Marstrand för en lunch på anrika Societetshuset. En ny bild på kronprinsessfamiljen, som togs i samband med besöket, visar att Victoria och Daniel har plockat fram sina favoritskor ur den kungliga sommargarderoben.

Sommarskorna som kronprinsessparet älskar

Den finns en skomodell som både kronprinsessan och prinsen älskar att bära. Den klassiska Stan Smith-skon från Adidas. De båda har den i alla möjliga färger och varianter.

Det är förstås extra skönt för Victoria, som annars bär högklackat i officiella sammanhang, att få slappna av i ett par sköna sneakers under ledigheten. Och att de dessutom väljer att matcha varandra är ju bara hur gulligt som helst! Adidas Stan Smith finns bland annat att köpa på ellos.se.

stan smith kronprinsessna victoria

Stan Smiths med blå detaljer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: TT

Annons