Victoria väljer H&M – igen

Återigen satsar kronprinsessan Victoria på H&M. Vi vet mer om hennes vita fina sommarklänning.

Vilka hektiska sommardagar kronprinsessparet hade i sommarvärmen i veckan! Den 24 och 25 juni genomförde Victoria och Daniel inte mindre än fyra besök i Stockholmsområdet relaterade till covid-19-pandemin.

Med besöken önskade kronprinsessparet att dels sätta ljus på företag och organisationer som ställt om med anledning av pandemin, dels visa uppskattning för sjukvården.

Kronprinsessan i klänning från Arket.

Under onsdagens förmiddag besökte kronprinsessparet, bland annat, Svensk emballageteknik AB i Järfälla. Därefter blev det två sjukhusbesök.

På Karolinska universitetssjukhuset togs kronprinsessparet emot av nio medarbetare som arbetar med covid-19-patienter vid sjukhusets intensivvårdsavdelning och ECMO-center. Vid ECMO-center får patienter syresättning av blodet med hjälp av konstgjord lunga.

På Capio S:t Görans sjukhus mötte därefter kronprinsessparet bland annat medarbetare från intensivvårdsavdelningen. Även medarbetare som i vanliga fall arbetar vid ortopedavdelningen berättade om hur man ställt om verksamheten till att i dag ta emot covid-19-patienter.

Dagen efter, på torsdagen, bar det av till Fryshuset i Stockholm där satsningen “Beredskapslyftet: Sommar” genomförs.

Kronprinsessans rosa skor i mocka kommer från Rizzo.

Genom satsningen ges 1000 ungdomar möjlighet till en sommarsysselsättning, att få användbara kunskaper och kontakter samt en inblick i näringslivet.

“Beredskapslyftet: Sommar” sker på uppdrag av Stockholms stad i samarbete mellan Fryshuset och Novare.

Det hade Victoria på sig – H&M och Arket

Här bär Victoria klänning från H&M.

Den andra klänningen, den vita, kommer från H&M (reklamlänk från Apprl). Den har två år på nacken, kommer från H&M LTD Collection och släpptes 2018. Men det finns mängder av liknande klänningar i butik just nu. Bland annat här! (reklamlänk från Apprl)

Nedan har vi plockat ut några favoriter!

Klänning från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning med knappar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Broderad klänning. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: Kungliga Hovstaterna