Victoria väljer vit kavaj från danska Baum und Pferdgarten

Victoria

I går släpptes nya bilder från Haga Slott. Och kronprinsessan Victoria satsar på återbruk – och nordisk design. En del av hennes nya modestrategi.

Under gårdagen öppnade kronprinsessparet, Victoria och Daniel, återigen dörrarna till Haga Slott. Onsdagen den 1 april deltog kronprinsessan och prins Daniel på webbseminariet Coronakrisen: Att värdera konsekvenser på folkhälsa och samhälle anordnat av Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS).

Under seminariet, som sändes online, samtalade en panel om coronapandemins kortsiktiga och långsiktiga effekter på liv och hälsa samt effekterna på ekonomi och näringsliv.

Medverkande under seminariet gjorde, förutom Victoria och Daniel:

Mats Bergman, professor i nationalekonomi, Södertörns högskola, Tove Fall, professor i molekylär epidemiologi, Uppsala universitetm Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi och vd för Institutet för näringslivsforskning (IFN), Patrik Tigerschiöld, styrelseordförande i Bure Equity.

Victoria och Daniel Haga Slott

Victorias vita kavaj – av dansk design

Under videokonferensen på Haga Slott bar Victoria sin nya vita favoritkavaj från danska Baum und Pferdgarten (den finns just nu på rea!). (reklamlänk från Apprl)

Modevalet är medvetet och går helt i linje med hur kronprinsessan Victoria har klätt sig de senaste veckorna. Istället för att visa upp nya trendiga plagg satsar hon på återbruk. Hennes look är också betydligt mer nedtonad än vanligt, för att inte dra fokus från de viktiga frågorna som nu står på agendan för Sverige.

Kavaj

Kavaj från Baum und Pferdgarten. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Gillar du Victorias look? Den vita kavajen är helrätt våren och sommaren 2020. Kronprinsessan har även en variant av den från Toteme (reklamlänk från Apprl) – med stora slag.

Nedan har vi listat de finaste vita kavajerna i butik just nu.

Kavaj

Kavaj från Toteme. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Kavaj från Busnel

Kavaj från Busnel. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Kavaj från H&M

Kavaj från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kavaj från Filippa K

Kavaj med knyt i midjan från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT