Victorias trendiga – och varma – vinterskor är tillbaka i butik

Kronprinsessan Victoria bär säsongens härligaste – och trendigaste – vinterskor. Svensk Damtidning vet var du hittar dem!

Söndagen den 13 och måndagen den 14 januari 2019 närvarade kungen och kronprinsessan vid Folk och försvars rikskonferens i Sälen.

Rikskonferensen är årligt återkommande och är ett forum för diskussioner om säkerhetspolitik, försvar och samhällets krisberedskap.

Under konferensen samlas cirka 350 deltagare från politiken, myndigheter, civilsamhällesorganisationer – inte minst ungdomsorganisationer – samt representanter för fackliga organisationer och näringsliv.

Söndagen inleddes med anföranden av statsrådet Peter Hultqvist samt Moderaternas partiordförande Ulf Kristersson.

Kronprinsessan i Sälen – i boots från Inuikii.

Därefter tog åhörarna bland annat del av diskussioner kring de transatlantiska relationerna samt Kina.

Under måndagen stod Norden i fokus. Bland annat hölls ett panelsamtal med Danmarks, Finlands, Norges och Sveriges försvarsministrar.

Under konferensen visade kronprinsessan Victoria upp sina snygga, och varma, skor. De kommer från Inuikii. (länk till Ellos)

Inuikii betyder ”kylans skönhet” och beskriver, enligt märket, båda sidor av skornas egenskaper och filosofi. Inu betyder attraktiv och används också för att beskriva en vacker kvinna. Ikii representerar kylan. Inuikii är ett schweiziskt märke, grundat 2012, som tillverkar alla sina produkter i Europa. Märket har på kort tid fått kultstatus över hela världen, och deras skor och vinterstövlar pryder nu ofta sidorna i stora modetidningar som Vogue, ELLE och InStyle och presenteras av några av de mest kända modebloggarna. Skorna är tillverkade i lammskinn och mocka. Du hittar flera fina modeller här. (länk till Apprl)

Skor från Inuikii. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Bruna boots från Inuikii. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Svarta boots från Inuikii. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Skor från Inuikii. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Här finner du fler modeller och varianter av Inuikii-bootsen. (länk till Wakakuu)

Mer skor hos Svensk Damtidning:

Årets snyggaste stövletter och boots – se våra favoriter

18 snygga boots med grov sula

Höstens finaste stövlar har landat i butik – se dem här

Foto: TT