Victorias budgetväska från Edblad finns fortfarande i butik

Victorias söta budgetväska i puderrosa finns fortfarande i butik. Vår moderedaktör vet var du finner den!

Den 15-19 oktober 2018, för ganska exakt ett år sedan, besökte kronprinsessparet, Victoria och Daniel, tillsammans med statsrådet Lena Hallengren, Jordanien och Libanon. Besöket inleddes i Amman, Jordanien, 15-17 oktober och fortsatte därefter till Beirut, Libanon, 17-19 oktober.

Syftet med besöket är att stärka de goda relationerna mellan Sverige och de två länderna, lyfta FN:s hållbarhetsmål inom Agenda 2030 med fokus på jämställdhet och klimat samt humanitära frågor.

Första dagen, efter ankomsten i Amman, besökte och statsrådet Citadellet i Amman. Citadellet är beläget på den högsta av Ammans klassiska sju kullar, Jebel al-Qala’a. Platsen består av forntida ruiner från bland annat det gamla romerska Herkulestemplet samt delar av ett Umayyad-palatset daterat till 720 e.Kr.

Victoria i Jordanien 2018

Här syns Victorias väska från Edblad tydligt!

Kronprinsessans strategi för sina kläder

Under besöket bar Victoria en vit kostym från Tiger of Sweden. Hon matchade den med rosa mockaklackar från Rizzo och en mönstrad blus i vackra färger från By Malina. Dessutom bar hon en ny väska. En budgetvariant. Victoria bär ju annars ofta dyrare varianter av väskor. Favoriten är ju den ljust babyblå, från flotta modehuset Valentino. Den kostar tiotusentals kronor. Victoria har dock en smart strategi: att blanda budget och lyx. Att vara folklig men ändå kunglig. Victoria lyckas hitta den där magiska balansen!

Klicka hem Victorias väska

Såhär beskrivs kronprinsessans väska, som går under namnet Irene:

Irene small bag är en perfekt liten väska som du kan bära både som en cross body, som en clutch eller bara ha med i en större väska. Irene har både en slät och en mockaimiterad sida, ett blixtlåsfack på insidan och straps i matchande färg. Irene small bag finns i flera färger, här i rosa. Storlek 23×16 cm, axelremmens längd 113 cm. Väska i 100% PVC, axelremmen i 100% läderimitation. Torkas ren med fuktig trasa.

Väska från Edblad

Väska från Edblad. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: