Victorias comeback-outfit – det hade hon på sig

Victoria

I fredags gjorde kronprinsessan Victoria kunglig comeback efter sportlovet. Och hon satsade på hållbara modeval!

Fredagen den 6 mars besökte kronprinsessan SIPRI, Stockholms internationella fredsforskningsinstitut. Besöket inleddes med att Jan Eliasson, SIPRI:s ordförande, hälsade välkommen och Dan Smith, chef för SIPRI gav en uppdatering kring SIPRI:s arbete under 2019. Därefter fick kronprinsessan Victoria information kring klimatrelaterade säkerhetsrisker samt den ökande osäkerheten i världen på grund av hunger och bristen på mat. Som avslutning gav Sigrún Rawet, biträdande chef SIPRI, en uppdatering kring Stockholm Forum on Peace and Development 2020.

Victoria

Väska från By Malene Birger.

SIPRI är ett oberoende internationellt forskningsinstitut som studerar frågor om fred och konflikter med fokus på nedrustning. SIPRI grundades år 1966 för att markera 150 år av obruten fred i Sverige.

Därefter gav kungen, kronprinsessan och prins Daniel företräde för statsrådet Morgan Johansson. Under företrädet på Kungliga slottet informerade statsrådet om det extrainsatta mötet i EU:s ministerråd för inrikes och rättsliga frågor som statsrådet deltog vid i Bryssel den 4 mars med anledning av migrationssituationen vid EU:s yttre gräns.

Fredagens två programpunkter var lite av en kunglig comeback för kronprinsessan Victoria. Vi har inte sett henne på länge, de senaste officiella fotona på Victoria är tagna för en månad sedan, den 13 februari.

Victorias skor

Kronprinsessans skor, från af Klingberg.

Därifrån kommer Victorias gröna klänning

Victoria

Kronprinsessan Victorias klänning kommer från H&M.

Klänning från Just Female

Gillar du outfiten? Nedan har vi plockat fram en liknande, som du kan klicka hem på en gång.

Boots från Flattered

Klänning från Just Female. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Örhängen från Caroline Svedbom

Boots från Flattered. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Örhängen från Caroline Svedbom. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT