Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias lyxklänning under hemliga festkvällen med Daniel – se prislappen!

09 sep, 2021, 11:02 
Ellen Myrgård Lindén
Kronprinsessan Victoria i klänning från Acne

Presidentparet från Tyskland bjöd in till svarsmiddag på Kungliga Musikhögskolan och Victoria strålade i magnifik galastass. Vi vet mer om klänningen!

Annons
12 galaklänningar vi glömt att Victoria burit!Brand logo
12 galaklänningar vi glömt att Victoria burit!

Vilken kväll och vilken kronprinsessa! Under onsdagen bjöd Tysklands förbundspresident Frank-Walter Steinmeier, 65, och hans hustru Elke Büdenbender (som är på besöket) in kungafamiljen till en förtrollande afton där musiken stod i fokus.

– I går höll kungaparet en bankett för presidentparet och den tyska delegationen. Den tyska svarsmottagningen var en fin konsert, som också var anpassad utifrån pandemin.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på jazzkonsert

– Presidenten bjöd på en jazzkonsert av Nils Landgren och hans orkester med en efterföljande pandemianpassad mottagning, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på hemlig utekväll
Victoria och Daniel minglade på Östermalm. Vi vet mer om kronprinsessans klänning!

Victoria, en proffsminglare av rang, anlände till Kungliga Musikhögskolan vid halv åtta med sin Daniel, kungaparet och lillebror Carl Philip. Hon strålade svart långklänning, med blomster-print, från svenska Acne – och matchade looken med en vacker blomma i håret och klackar från samma svenska märke.

Annons

Klänningen heter Palm Gazare Black Multi Flower och kostar 7 995 svenska kronor. Det var även den klänning som Victoria bar när kung Harald och drottning Sonja firade sina 80-årsdagar år 2017, vilket UFO No More var först med att uppmärksamma då.

Hovet berättar att hela kungafamiljen uppskattade presidentparets initiativ och de njöt av kvällen på Östermalm.

Var det uppskattat av kungafamiljen?

– Ja, konserten var mycket uppskattad. Det är en fin gest av presidentparet att visa upp en svensk artist som tillbringar mycket tid i Tyskland.

Foto: TT

Annons