Victorias modemarkering på privata festen

Victoria på amerikanska ambassaden
Victoria går på amerikanskt garden party – iförd svensk design! Hennes senaste klänning kommer från By Malina.
Annons

Nu i veckan, närmare bestämt tisdagen den 1 september, närvarade kronprinsessan Victoria och prins Daniel vid en mottagning hos Förenta staternas ambassadör med anledning av skulptur­utställningen Alice Aycock på Kungliga Djurgården.

Annons

USA:s ambassadör Kenneth A. Howery bjöd in gästerna till sin trädgård för mingel och samtal Under mottagningen närvarade även konstnären via länk och berättade om sina verk.

Skulpturutställningen, som invigdes av prins Daniel i juni, är Alice Aycocks första i Skandinavien och den första som arrangeras i Prinsessan Estelles kulturstiftelses regi.

Annons

På kungahusets sajt berättar man mer:

”Alice Aycock är bosatt och verksam i New York. Hon har haft stora framgångar internationellt sedan början av 70-talet. 2018 erhöll hon den prestigefulla utmärkelsen Lifetime Achievement Award in Contemporary Sculpture.

Alice Aycocks verk finns i museisamlingar världen runt, inklusive Australian National Gallery, Museum of Modern Art, Guggenheim och Metropolitan Museum i New York. Hon är även känd för sina många offentliga installationer som bland annat är placerade på fjorton olika universitet i USA”, skriver man.

Annons

Victoria i By Malina

Trots att det var ett amerikanskt garden party som gick av stapeln så hade kronprinsessan Victoria på sig svensk design. Representativt och smart! Hennes klänning är ny och kommer från By Malina. Kolla in klänningen – och dess prislapp – här (reklamlänk via Apprl) . Det är inte första gången som Victoria att bära By Malina. Långt ifrån Nu senast hade hon exempelvis på sig denna blazer (reklamlänk via Apprl) .

Klänning från By Malina

Foto: Förenta staternas ambassad i Stockholm

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Victorias modemarkering på privata festen”

 1. Anna skriver: 3 september, 2020

  Det var nog en av det fulaste klänningar jag sett!


 2. Desirée skriver: 4 september, 2020

  Knappast privat fest utan officiellt uppdrag.


 3. josefin skriver: 4 september, 2020

  Denna klänning var mkt snygg pà Kuylenstierna som bar den pa Brodin-Notz bröllopet. Roligt om Viktoria tar intryck av de välklädda.


 4. PernillaA skriver: 4 september, 2020

  Klänningen är inte snygg på Victoria.
  Varför inte använda något ur garderoben


 5. Ingrid skriver: 4 september, 2020

  Men den passar inte Victoria.
  Tyvärr passar hon inte i allt.


 6. Bea skriver: 4 september, 2020

  Fick V låna den klänningen från sin väninna eller tvärtom – som bar den på ett bröllop häromdagen med bilder som visades här i tidningen. Ja vilket som men klänningen var lika trist då som nu.


 7. Sara skriver: 4 september, 2020

  Med den frisyren är det bara att säga hej och välkommen till framtida håravfall. Titta på Margarethe som också envisats med åtstramat hår i decennier – hennes hårfäste börjar numera nästan mitt på huvudet. Benedikte och Anne-Marie är däremot eleganta och välfriserade och har alla strån i behåll.


 8. Gilla skriver: 4 september, 2020

  Sara. Oj, oj,oj, Jag som inte har klippt mig under hela Coronstiden. Brukar sätta upp håret i en knut, dock inte så stramt. Kommer det att leda till håravfall?Hu så hämskt.En så länge har jag alla strån i behåll.


 9. Surkärring skriver: 4 september, 2020

  Skitful klänning även på en kronprinsessa.


 10. ancibergfeldt skriver: 4 september, 2020

  Sara så rätt!


 11. Sara skriver: 7 september, 2020

  Gilla,

  så länge du inte stramar åt håret så extremt hårt som V är det ingen fara. Jag antar att du också varierar frisyren ibland? Då kan du vara lugn!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar