Victorias nya hårknep – kolla in bilderna

Victoria

Kronprinsessan Victoria gillar att lyfta sin enkla hästsvans med hårsmycken från Corinne. Vi har samlat hennes bästa – och snyggaste – hårsmycken.

Vi har sett dem i kronprinsessan Victorias hår under ett antal år nu – de där snygga stilrena hårsmyckena i skinn som lyfter den mest enkla hästsvans eller knut. Tidigt kunde Svensk Damtidning avslöja att hårsmyckena kommer från märket Corinne (reklamlänk från Apprl), som startades av kändisfrisören Corinne Henriksson.

Victoria

Kronprinsessan i hårsmycke från Corinne.

Bakgrunden till hårsmyckena från Corinne

Corinne Henriksson har varit hårintresserad i hela livet, första kunden var hennes egen storebror – som hon klippte i tonårsrummet hemma i Ulricehamn. Sedan dess har det hänt mycket. I dag är Corinne en av Stockholms mest uppskattade och anlitade frisörer, alltid i framkant, hon klipper kändisar och stylar programledare och musiker vid tv-program som Melodifestivalen och Idol. 2015 tog hon dessutom ännu ett steg då hon lanserade en serie med vackra hårsmycken i läder.

Victoria

– Jag har saknat fina accessoarer för håret och funderat och jobbat på de här jättelänge. Jag är så glad för de har fått jättefin respons. Jag la precis en stor order till Kina där de tillverkas, säger Corinne om kollektionen som består av flätade hårspännen och band i mjukt läder, sa hon i en intervju då.

Kändisarnas – och kungligheternas – val

Victoria

Kändisar som Emilia de Poret och Andrea Brodin var snabba att köpa upp sig på några hårsmycken.

”Jag är så förtjust i Corinnes nya serie av hårsmycken. Jag måste nog införskaffa resten av kollektionen med”, skrev Emilia de Poret i sin blogg.

Också kronprinsessan Victoria valde Corinnes design för att piffa upp det kungliga hårsvallet. Hon har både lädersnoddar och rosetter hemma på Haga Slott.

Röd rosett i läder

Rosett från Corinne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Svart rosett

Svart rosett i läder från Corinne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Läderrosett från Corinne

Rosett från Corinne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Snodd från Corinne

Snodd från Corinne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Brun snodd från Corinne

Snodd från Corinne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Fler Corinne-produkter hittar du här! (reklamlänk från Awin.com)

Foto: TT