Victorias och Daniels klädkrock – se nya bilden

Victoria och Daniel
Vanligtvis brukar ju klädkrockar ske mellan kvinnliga kungligheter! Men denna gång är det Victoria och Daniel som har valt nästan samma outfit. Kolla in den nya bilden!
Annons

Måndagen var späckad för kronprinsessparet, Victoria och Daniel. Detta trots att kungafamiljen, precis som många i resten av Sverige just nu, har ställt in en hel del av sina evenemang, programpunkter och liknande.

Annons

Först ut under veckans första dag: företräde på Haga slott för representanter för Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) med anledning av spridningen av det nya coronaviruset.

Victoria och Daniel Haga Slott
Victoria och Daniel på Haga Slott under måndagen.

Under företrädet fick kronprinsessparet information kring det arbete SKR:s medlemmar bedriver för att hantera och begränsa spridningen av det nya coronaviruset.

Annons

Därefter: ett besök hos Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i Solna. Syftet med besöket var att få information om det arbete myndigheten och andra aktörer bedriver med anledning av spridningen av det nya coronaviruset.

Victoria och Daniel hos MSB
Hos MSB i Solna.

Under besöket träffade kronprinsessan och prinsen redaktionen för krisinformation.se, den webbplats som förmedlar bekräftad information från statliga myndigheter och andra ansvariga i samband med en kris eller allvarlig händelse.

Victorias kostym – från Dagmar

Viktiga möten, minst sagt. Men låt oss, för en stund, fokusera på kronprinsessparets kläder. Både Victoria och Daniel var under dagen klädda i dubbelknäppt blå kostym och vit skjorta/blus.

Annons

Att kungligheter ibland väljer likadana kläder är knappast någon konstighet, det sker ofta. Bland annat har prinsessan Sofia haft likadan klänning på sig som Kate, och Máxima har dykt upp i likadana kläder som drottning Mathilde. Men att två äkta makar dyker upp i nästan likadana outfits är mer ovanligt. Roligt, dock!

Victorias snygga kostym kommer från House of Dagmar (reklamlänk via Apprl) , ett svenskt märke som kungligheterna använder flitigt. Nedan har vi plockat ut de finaste Dagmar-plaggen i butik just nu.

Lila kofta

Annons

Annons

Foto: MSB, Kungliga Hovstaterna och TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Victorias och Daniels klädkrock – se nya bilden”

 1. josefin skriver: 17 mars, 2020

  Kan man permittera kungafamiljen nu när uppdrag ställs in? som man gör med tex SAS personal när flygen ställs in.

  Oansvarigt, tycker jag, av k-familjens medlemmar att kalla till sig folk för att bli uppdaterade. Har de inte telefon?


 2. Gunilla skriver: 17 mars, 2020

  Allt detta fokus på kläder hela tiden!!


 3. Minna skriver: 17 mars, 2020

  Gunilla stämmer 100 %


 4. Therese skriver: 17 mars, 2020

  Ni kallar det klädkrock. Jag kallar det matchande.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar