Victorias populära byxa är tillbaka – i ett nytt mönster

Kronprinsessan Victorias urpopulära byxa – i ett superhärligt blommigt mönster – finns nu åter i butik, men i en ny variant. Designen är svensk!

När kronprinsessparet, Victoria och Daniel, besökte Vietnam under våren 2019 visade kronprinsessan Victoria upp en underbar resegarderob – fylld av härliga godbitar.

Slå på ljud

Och det bästa av allt? Många av plaggen, nästan alla, var av svensk design och kom från märken som Rodebjer, Dagmar, Marville Road och inte minst – favoritmärket By Malina.

Att välja svenskt var givetvis en del av en tydlig strategi som går ut på att, så långt det är möjligt, lyfta svenska varor och svenskt mode. Om detta har hon berättat i ett tal, 2012.

En av dagarna under besöket i Vietnam satsade kronprinsessan Victoria på ett par nya byxor signerade By Malina. Hon kombinerade dem med vita sneakers och en vit topp i siden. Byxorna är slutsålda, men är nu tillbaka i butik – i ett nytt fint mönster. Kolla in dem här. (länk till Apprl) Bär dem som Victoria, till ett par sneakers och en t-shirt eller till ett par snygga pumps eller ballerinaskor. Eller varför inte sandaler?

Byxor från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Finaste mönstrade blusarna i butik just nu

Vårens finaste blusar i ljusa färger – här är våra favoriter

Mönstrade klänningar i butik just nu – 15 fina shoppingtips!

Här är bästa skönhetsprodukterna du kan köpa på apoteket – effektiva och billiga

Foto: TT