Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victorias populära byxa – nu finns den i ett nytt mönster

26 aug, 2019, 14:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria i blommiga byxor
Kronprinsessan Victorias urpopulära byxa – i ett superhärligt blommigt mönster – finns nu åter i butik, men i en ny variant. Designen är svensk!
Annons

När kronprinsessparet, Victoria och Daniel, besökte Vietnam under våren 2019 visade kronprinsessan Victoria upp en underbar resegarderob – fylld av härliga godbitar. Och det bästa av allt? Många av plaggen, nästan alla, var av svensk design och kom från märken som Rodebjer, Dagmar, Marville Road och inte minst – favoritmärket By Malina.

Kronprinsessan Victoria om svenskt mode

Att välja svenskt var givetvis en del av en tydlig strategi som går ut på att, så långt det är möjligt, lyfta svenska varor och svenskt mode. Om detta har hon berättat i ett tal, 2012.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Byxa från By Malina
Byxa från By Malina
Annons