Victorias rörande gest för svärmor Ewa

Victoria och Ewa

Kronprinsessan har gjort sig känd för att låna ut kläder till sin allra närmaste familj och sina vänner. Men hon lånar även ut till sin svärmor, Ewa Westling.

Under åren har kronprinsessan Victoria gjort sig känd för att låna ut kläder till både familj och vänner. Hon är generös som få! 2010 lånade hon ut två aftonklänningar, i samband med sina bröllopsfestligheter. En fick svägerskan Anna Westling låna och en lånade hon ut till en väninna.

Ewa Westling

2016. Ewa Westling med en aftonväska som hon lånat…

Också på senare till har Victoria delat med sig av sina plagg. Prinsessan Sofia har lånat både en kappa, en kort jacka och en klänning av kronprinsessan. Dessutom lånar hon ju ständigt ut sina egna bedårande barnkläder – till de egna småttingarna, Estelle och Oscar.

Häromåret gjorde hon dock ett helt unikt utlån! Under en födelsedagskonsert på Nordiska museet, i samband med att kungen fyllde 70 år våren 2016, lånade Victoria ut en blå aftonväska till sin svärmor Ewa Westling, Daniels mamma.

Victoria

… av kronprinsessan Victoria. Victoria bar väskan för första gången 2010.

Väskan, blå med gulddetaljer kommer från L.K. Bennett, ett märke som kronprinsessan älskar och har burit ett flertal gånger. Märket är också populärt i kungliga kretsar, härifrån kommer många av prinsessornas pumps. Också brittiska Catherine, Kate, gillar L.K. Bennett.

Den blå väskan såg vi för första gången på kronprinsessan Victoria i slutet av september 2010, då hon besökte Frankrike med den då nyblivne prinsen och prinsessmaken Daniel.

Gillar du Ewa Westlings outfit? Nedan finner du en liknande!

Marinblå klänning från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Pumps i mocka från COS. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Aftonväska från House of Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT