Victorias snygga modeval i nya hyllade videon

Snygg – och bekväm! Vi vet mer om kläderna som kronprinsessan Victoria bär i den nya hyllade rörelsevideon från Generation Pep.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fortsätter att dra en lans för barn och ungdomars hälsa. Genom sitt Generation Pep vill de uppmuntra alla till en hälsosam livstil – oavsett vem man är, var man bor eller vilka resurser man än har.

Kronprinsessparets senaste drag? En video!

”Gör som Kronprinsessfamiljen och testa Digifritids ni med. På Digifritids.se finns allt från rörelsepauser, pysseltips, spel, film och möjlighet att lotsas till trygga vuxna. Plattformen är gjord av oss på Generation Pep och Rädda Barnen och är anpassad för barn i låg- och mellanstadieåldern. Vad blir er favorit på Digifritids?”, skrev Generation Pep på Instagram häromdagen.

Texten var publicerad samtidigt som man också la upp en film på kronprinsessfamiljen i vardagsrummet hemma på Haga – en familj som ivrigt gymnastiserade på sin mjuka designermatta.

503 Service Unavailable

En härlig film, inte sant? Och ser inte kronprinsessan Victoria oerhört snygg ut i sina fina vida byxor med blommor? Så eleganta och bekväma. Byxorna kommer från Malin Ek Andréns märke By Malina. (reklamlänk från Apprl)

Victoria

Kronprinsessan i byxor från By Malina.

Flera liknande byxor finns just nu att köpa i butik. Våra favoriter? Dessa! (reklamlänk från Apprl) Perfekta att matcha med en t-shirt i siden (reklamlänk från Apprl), (vår favorit kommer från Vesna W) eller en kashmirtröja.  (reklamlänk från Apprl)

Byxa från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Mönstrade byxor från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT, Generation Pep