Victorias snygga superstyling – enkla nya knepet

Kronprinsessan Victoria

Ton i ton är ledorden för kronprinsessans nya styling. Kolla in knepet på de nya bilderna från Uppsala!

Tisdagen den 1 oktober närvarade kungen och kronprinsessan Victoria vid kyrkomötets öppnande i Uppsala domkyrka. Kyrkomötet inleddes med en mässa under ledning av biskopen i Visby stift, Thomas Petersson. Därefter förklarades mötet öppnat.

Hedersgäst var den ekumeniske patriarken Bartholomeus I av Konstantinopel. På plats fanns även ärkebiskopen, landshövdingen i Uppsala län, kyrkomötets ordförande, andra- och tredje vice ordföranden, överhovpredikanten och domprosten i Uppsala domkyrka. Kyrkomötet är Svenska kyrkans högsta beslutande organ och består av 251 ledamöter som är valda av Svenska kyrkans medlemmar. Kyrkomötet sammanträder en gång per år, uppdelat på två sessioner under hösten.

Kronprinsessan Victoria

Victoria i klänning från Camilla Thulin. Credit: The royals and I.

Victorias kläder under kyrkomötets öppnande

Dagen till ära var kronprinsessan Victoria klädd i sin favoritfärg: burgundy. En djupt vinröd kulör. Klänningen kommer från Camilla Thulin (reklamlänk från Apprl) (credit: The Royals and I) och den har vi sett ett flertal gånger tidigare.

Victoria valde dessutom att slå till på sin nya superstyling: ton i ton. Hon valde att bära klänning, skärp, väska, skor, handskar och huvudbonad i exakt samma kulör. Smart – och snyggt. Det gör att looken i sig får ett otroligt genomtänkt och elegant intryck.

Victoria

Kronprinsessans nya knep: att styla plagg som går ton i ton.

En ny sak i Victorias look var den stora knuten. Kronprinsessan älskar ju sina knutar men de brukar vara betydligt stramare och mindre. Nu tog den över bakhuvudet på ett otroligt elegant sätt. Nästan som en sockerkringla!

Kronprinsessan Victorias knut

Victorias nya snygga sockerkringa-knut.

Sugen på att kopiera kronprinsessans look? Nedan hittar du två klänningar i samma kulör. De här skorna (reklamlänk från Apprl) blev jag också väldigt förtjust i – de känns väldigt Victoria!

Klänning från VIla

Klänning från Vila. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från InWear

Klänning från InWear. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT