Victorias snyggaste byxa finns nu på rea – här hittar du den

Victoria i byxor från By Malina

Kronprinsessans perfekt vida och luftiga sommarbyxa från By Malina finns nu på rea! Vi vet var du finner den.

När kronprinsessparet, Victoria och Daniel, besökte Vietnam tidigare våren 2019 visade kronprinsessan Victoria upp en underbar resegarderob – fylld av härliga godbitar. Och det bästa av allt? Många av plaggen, nästan alla, var av svensk design och kom från märken som Rodebjer, Dagmar och By Malina.

En av dagarna inleddes med en båttur, där kronprinsessan Victoria visade upp ännu en ny, snygg, outfit. Men först var det dags för morgonaktiviteter i Hanoi – dans! På sig hade Victoria ett par härliga vida byxor, mönstrade.

Victoria

Kronprinsessan Victoria i byxor från By Malina och topp från Marville Road.

Kronprinsessan Victorias vackra byxor, blommiga och tunna, är perfekta i ett varmare väder (och nu i Sverige på sommaren). De kommer från svenska favoritmärket By Malina. Och vet ni! Just nu är dessa snyggingar på rea. Dock i ett annat mönster.

Byxor från By Malina

Byxor från By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Det finns även några andra, liknande, varianter här! (reklamlänk från Apprl)

Det bästa med dessa byxor är att de är lika snygga till vardag som till fest. Matcha dem med en t-shirt och ett par sneakers på vardagarna och kör dem med klackar och en sidenblus, eller ett snyggt linne, till festen.

Kronprinsessan matchade sina byxor med en enkel vitt topp från det svenska märket Marville Road.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT