Victorias succéskor från Flattered är tillbaka i butik

Victoria på Haga Slott

Kronprinsessan Victoria väljer inneskor från svenska märket Flattered. Nu kan du klicka hem ett par likadana. De är slut nästan överallt men Svensk Dam vet var de finns kvar!

I samband med jul för två år sedan, julen 2017, släppte det svenska kronprinsessparet traditionsenligt en film där de bjuder in tittarna till julmys på Haga Slott. Man äter lussekatter och myser framför brasan.

I klippet bär kronprinsessan ett bar inneskor i svart sammet från svenska märket Flattered. (reklamlänk från Apprl) De ger en unik inblick i hur kronprinsessan Victoria har det därhemma på Haga. Hur hon går klädd i bekväma skor på det kalla slottsgolvet. Skorna är vackra och uppklädda men samtidigt också sådär avspänt mysiga!

Skorna kommer från en kollektion som släpptes 2017, i samarbete med det kungliga favoritmärket By Malina.

By Malina om samarbetet med Flattered

– Jag ville skapa en sko som det finns användning för hela hösten, som är lika snygg till jeans som till ett par sidenbyxor eller klänning. Snyggast är de tillsammans med vår sidenkostym i Winter Sky printet med vida ben, har By Malinas Malin Andrén berättat om skorna.

Passande nog har skorna fått namnet Malin, efter just By Malinas grundare och designer Malin Andrén (som ju för övrigt skapade den vackra Nobelklänning som kronprinsessan Victoria bar 2015).

Skorna från Flattered och By Malina har varit slut i butik ett längre tag. Och Flattered har dem inte längre på sin sajt. Däremot finns skorna hos Ellos. Och de finns i två färger: svart och en bordeauxkulör.

Victoria i skor från By Malina

Victoria i skor från By Malina.

Såhär beskrivs de på Ellos sajt:

”Loafers Malin från By Malina är en sko som kan användas både inomhus och utomhus. Skon är tillverkad i skimrande sammet med en broderad fågel mitt fram. Mjuk och skön insida i turkosfärgat läder. Klackhöjd 1,8 cm.”

Klicka hem Victorias snygga inneskor

Loafers från By Malina

Skor i bordeaux från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Loafers i svart sammet

Skor i svart från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: