Victorias supersnygga kappa finns åter i butik – på rea

Victoria i Stylein

Kronprinsessan Victorias snygga kappa från Stylein finns åter i butik. Vi vet var du hittar den!

Hösten 2019 kom den äntligen – Isabella Löwengrips efterlängtade kollektion tillsammans med Stylein och Ellos (reklamlänk från Awin.com). En kollektion som Stylein skapat tillsammans med Isabella, influencer, författare och entreprenör, för att ”få den perfekta garderoben med noga utvalda plagg som funkar i livets alla lägen”. Kollektionen kännetecknas av märkets signum: skandinavisk minimalism med en sensuell och feminin touch, och beskrivs som ”trendig samtidigt som den är tidlös”.

Svenska Stylein (reklamlänk från Adtraction) grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch. Häromåret gick Isabella Löwengrip in i företaget för att hjälpa till med utvecklingen. Kollektionen med Ellos är ett led i denna utveckling.

Victoria

Kronprinsessan Victoria i kappa från Stylein, väska från Little Liffner och brosch från Georg Jensen.

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och häromåret var det dags igen. Och då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från just Isabella Löwengrips kollektion. Plagget, en kappa i modellen London, beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Victoria bar kappan i Danmark, under en resa hösten 2019, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.

Victoria matchade sin kappa från Stylein med vita byxor och vit skjorta, samt en väska från Little Liffner (reklamlänk från Wakakuu). Hon bar även en brosch från Georg Jensen (reklamlänk från Adtraction), i modellen Daisy, på kappan. Broschen är givetvis en blinkning till Margrethe, drottningen av Danmark, som ju kallas just Daisy.

Och vet ni! Nu finns kappan åter i butik – till superpris. Du hittar den här! (reklamlänk från Awin.com)

Kappa

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Kappan finns också i en svart variant – i samma modell.

Svart kappa

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Foto: TT