Victorias unika garderobsfynd – se nya fascinerande bilden

Victorias unika garderobsfynd – se nya fascinerande bilden
Kronprinsessan Victoria har grävt i den kungliga garderoben och hittat ett gammalt fynd. Kolla in vilket på de nya fotona!
Annons

Äntligen är våra kungligheter tillbaka på jobbet! Kronprinsessparet, prins Daniel och kronprinsessan Victoria, besökte i dag Visita, organisationen för besöksnäringen i landet.
Som bransch- och arbetsgivarorganisation har Visita, enligt Wikipedia, två huvudsakliga verksamhetsområden: branschfrågor och branschpolitik samt arbetsgivarfrågor och förhandlingar med fackliga motparter.

Annons

”Inom ramen för branschfrågor bevakas lagstiftning och regleringar inom besöksnäringsområdet. Visita informerar sina medlemmar och dess omvärld, svarar på remisser och är branschens samlade röst i många olika sammanhang. Visitas medlemmar finns bland företag verksamma inom hotell, restaurang, spa, camping, stugbyar, skidliftar, casino, djurparker, nöjesparker, destinationsbolag, turistbyråer, catering, storhushåll, personalmatsalar och aktivitetsföretag”, skriver Wikipedia.

Victoria och Daniel Visita
Under torsdagen den 20 augusti 2020 gjorde vår svenska kronprinsesspar jobbcomeback.
Annons

Och visst var det roligt att se vårt fina kronprinsesspar igen! Victoria och Daniel var vid gott mod. Svensk Damtidning var givetvis på plats och bevakade det hela. Mer om det läser ni på svenskdam.se. Eftersom detta är den Kungliga modebloggen ska vi istället avhandla Victorias snygga klädval.

Återigen fick vi se den blåblommiga klänningen som kronprinsessan för första gången bar i Vietnam våren 2019. Klänningen, med öppen rygg, kommer från Carin Rodebjers svenska märke Rodebjer (reklamlänk via Apprl) . Klänningen går under namnet Zohra.

I handen höll kronprinsessan en stor blå väska, av internationell design. Den kommer från Ralph Lauren. I Victorias örhängen dinglade örhängen från Ebba Brahe och håret var samlat i nacken, i en klämma.

Victoria
Kronprinsessan bar håret i en klämma. Hennes klänning kommer från Rodebjer, skorna från YSL, väskan från Ralph Lauren och örhängena från Ebba Brahe.

Men det var egentligen inte det Victoria bar på kroppen som fick oss att haja till! Det var det hon hade på fötterna. Kronprinsessan bar ett par höga klackar från YSL, Yves Saint Laurent (reklamlänk via Apprl) . Vi har sett dem förr, vid upprepade tillfällen. Men det var ganska många år sedan nu. Victorias stylist, Tina Törnqvist, inhandlade skorna för över 10 år sedan, runt 2008-2009. Då, 2009, såg vi dem flitigt på Victoria. Men de senaste åren har skorna lyst med sin frånvaro. Tills nu vill säga.

Annons
Victoria
Kronprinsessan Victoria under en resa till Grekland 2009. Notera klackarna.

Att drottning Silvia fyndar i sin egen garderob är vanligt. Men att Victoria gör samma sak, och gräver fram plagg som har över tio år på nacken är ovanligare. Men visst är det roligt? Hållbara Victoria lever som hon lär och fortsätter att återbruka!

Gillar du Victorias comebackstil? Nedan hittar du en liknande outfit.

Klänning från Arket

Annons

Sandaletter

Celine väska

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Victorias unika garderobsfynd – se nya fascinerande bilden”

 1. ellinor blomquist skriver: 20 augusti, 2020

  Ja det var en gammal lase-våren 2019????????


 2. josefin skriver: 20 augusti, 2020

  Ja milda tid sà fascinerande, hon har ett par sandaler pà sig.


  1. Bea skriver: 21 augusti, 2020

   Bästa Josefine,
   Sandaler har ingen stilettklack.


 3. Bea skriver: 20 augusti, 2020

  Tycker att denna blå klänning är en av de få klänningar som hon klär i riktigt bra. Hade den kompletterats med en annan sko så man sluppit se tårna hade det varit ännu bättre. Frisyren på bilden är lite mjukare än den vanliga åtdragna strama knuthistorien vilket är klädsamt just här.


 4. Catrin skriver: 21 augusti, 2020

  Hållbara Victoria är väl en kraftig överdrift .I hennes omfångsrika garderob finns kläder för många år framöver. Tänk om hon kunde låta bli nyinköp under ett år,då kan man tala om hållbarhet.


 5. Kristiina från Turku skriver: 21 augusti, 2020

  I går hon hade den här klänningen för femte gången på sig.


 6. Bea skriver: 21 augusti, 2020

  Bilden – väska från Celine – jättesnygg.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar