Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victorias unika garderobsfynd – se nya fascinerande bilden

Victorias unika garderobsfynd – se nya fascinerande bilden

Kronprinsessan Victoria har grävt i den kungliga garderoben och hittat ett gammalt fynd. Kolla in vilket på de nya fotona!

Äntligen är våra kungligheter tillbaka på jobbet! Kronprinsessparet, prins Daniel och kronprinsessan Victoria, besökte i dag Visita, organisationen för besöksnäringen i landet.

Som bransch- och arbetsgivarorganisation har Visita, enligt Wikipedia, två huvudsakliga verksamhetsområden: branschfrågor och branschpolitik samt arbetsgivarfrågor och förhandlingar med fackliga motparter.

”Inom ramen för branschfrågor bevakas lagstiftning och regleringar inom besöksnäringsområdet. Visita informerar sina medlemmar och dess omvärld, svarar på remisser och är branschens samlade röst i många olika sammanhang. Visitas medlemmar finns bland företag verksamma inom hotell, restaurang, spa, camping, stugbyar, skidliftar, casino, djurparker, nöjesparker, destinationsbolag, turistbyråer, catering, storhushåll, personalmatsalar och aktivitetsföretag”, skriver Wikipedia.

Victoria och Daniel Visita

Under torsdagen den 20 augusti 2020 gjorde vår svenska kronprinsesspar jobbcomeback.

Och visst var det roligt att se vårt fina kronprinsesspar igen! Victoria och Daniel var vid gott mod. Svensk Damtidning var givetvis på plats och bevakade det hela. Mer om det läser ni på svenskdam.se. Eftersom detta är den Kungliga modebloggen ska vi istället avhandla Victorias snygga klädval.

Återigen fick vi se den blåblommiga klänningen som kronprinsessan för första gången bar i Vietnam våren 2019. Klänningen, med öppen rygg, kommer från Carin Rodebjers svenska märke Rodebjer (länk till butik). Klänningen går under namnet Zohra.

I handen höll kronprinsessan en stor blå väska, av internationell design. Den kommer från Ralph Lauren. I Victorias örhängen dinglade örhängen från Ebba Brahe och håret var samlat i nacken, i en klämma.

Victoria

Kronprinsessan bar håret i en klämma. Hennes klänning kommer från Rodebjer, skorna från YSL, väskan från Ralph Lauren och örhängena från Ebba Brahe.

Men det var egentligen inte det Victoria bar på kroppen som fick oss att haja till! Det var det hon hade på fötterna. Kronprinsessan bar ett par höga klackar från YSL, Yves Saint Laurent (länk till butik). Vi har sett dem förr, vid upprepade tillfällen. Men det var ganska många år sedan nu. Victorias stylist, Tina Törnqvist, inhandlade skorna för över 10 år sedan, runt 2008-2009. Då, 2009, såg vi dem flitigt på Victoria. Men de senaste åren har skorna lyst med sin frånvaro. Tills nu vill säga.

Victoria

Kronprinsessan Victoria under en resa till Grekland 2009. Notera klackarna.

Att drottning Silvia fyndar i sin egen garderob är vanligt. Men att Victoria gör samma sak, och gräver fram plagg som har över tio år på nacken är ovanligare. Men visst är det roligt? Hållbara Victoria lever som hon lär och fortsätter att återbruka!

Gillar du Victorias comebackstil? Nedan hittar du en liknande outfit.

Klänning från Arket

Blå klänning från Arket. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Sandaletter

Sandaletter från Twist & Tango. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Celine väska

Väska från Celine. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto: TT