10 lyxiga badoljor till höstens värmande bad

När vinden blir kallare men vädret ändå lockar ut oss på promenader, kan det vara riktigt skönt med ett lyxig bad efteråt. Återhämta dig med en härlig badolja som vårdar huden och själen på samma gång. Här är tio favoriter!

Finns det något bättre än att krypa ner i ett varmt bad efter en promenad genom ett färgsprakande höstlandskap? När kroppen blivit nerkyld av den kalla vinden och huvudet är rensat av motionen. Se då till att ha en riktigt härlig olja med dig ner i badet, det gör badet till en riktig upplevelser, både för huden men också för sinnet.

10 lyxiga badoljor

Att använda några droppar mandel- eller olivolja gör såklart huden också gott, men för att få den riktigt härliga känslan finns det badoljor som doftar himmelskt och verkligen tar badet till en ny nivå, vi tipsar om tio favoriter:

Badolja från Jo Malone

1. En kryddig och fräsch badolja från Jo Malone som doftar lime, basilika och mandarin. Den innehåller även sötmandel, jojobafrön och avokadoolja. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Badolja från Terrbile Twins

2. En badolja från Terrible Twins som innehåller mjukgörande sötmandelolja och lugnande jasmin och patchouli. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Badolja från Babor

3. Om du vill få energi, istället för lugn av ditt bad kan du testa denna uppiggande olja från Babor som innehåller macadamianötolja och mandelolja. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Badolja från Ortigia
Badolja från Molton Brown

4. Fyll ditt badrum med doften av apelsinblom, med den här underbara oljan från Ortigia. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

5. Denna badolja från Molton Brown är baserad på oljor av neroli, apelsin, bergamott och mandarin, som kommer från Sevilla. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Badolja från REN

6. REN skincare har tagit fram denna dröm av rosor, som lindrar stress med sina lugnande egenskaper. Perfekt för total avkoppling. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Badolja från Elemis

7. Låt denna olja från Elemis, baserad på lavendel, salvia och rosenträ hjälpa dig koppla av och på samma gång göra huden len och mjuk. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

Badolja från Lóccitane

8. En skummande badolja från LÓccitane baserad på lugnande och fuktgivande mandelolja. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat)

Badolja från Kerstin Florian

9. Låt denna lyxiga olja, baserad på neroli, lätta på spänningar, oro och stress. Kerstin Florians badolja är rik på omega-fettsyror som återfuktar huden väl. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel)

Badolja från Maria Åkerberg

10. En härlig aromaterapi i form av badolja från Maria Åkerberg. Laddad med lugnande rosmarin-, lavendel- och apelsinolja. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

LÄS MER:

Atopisk hud? Här är produkterna som faktiskt hjälper!

8 lätta och återfuktande dagkrämer som ger huden fin lyster!