Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

11 fantastiska bilder på systrarna Victoria och Madeleine

01 sep, 2019, 08:00 
AvEmma Sanderberg
De är inte bara systrar, de är också nära vänner som stöttar varandra i vått och torrt. Vi har letat upp de 11 bästa bilderna på Victoria och Madeleine!
Annons

5 års skillnad kan kännas som en oändlighet när man är runt tio-års åldern. När kronprinsessan Victoria var 15 år, var prinsessan Madeleine bara tio. Man umgås med olika vänner, är på olika platser i livet och tycker olika om det mesta. Men ju längre tiden går och ju äldre man blir, desto närmare i ålder känns det som man är. Plötsligt är de där fem åren ingenting!

Systrarna Bernadottes relation

Victoria och Madeleine träffas mer sällan nu än förr, med tanke på att Madeleine bor på andra sidan Atlanten. Men telefonerna går troligtvis varma när de inte ses. Nu har vi letat runt i bildarkivet för att uppmärksamma systrarna Bernadottes fina relation, här är de 11 bästa bilderna!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria och Madeleine julfotografering 1984

Bilderna från den årliga kungliga julfotograferingen brukar bli minst sagt lyckade! Här är en härlig bild på Victoria och Madeleine, när de bakar lussebullar 1984.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine på Solliden

Med matchande kläder skjutsar storasyster runt lilla syster i en skottkärra på Solliden 1988. Undra vart de var på väg måntro?

Kronprinsessan Victoria och Madeleine julfotografering

Ännu en julfotografering, men några år senare. Prinsessan Madeleine har hunnit bli 12 och kronprinsessan Victoria har fyllt 17 och närmar sig året då hon blir myndig och får mer ansvar i kungafamiljen.

Annons
prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria

Systrarna på skidsemester i Storlien 1995. Finns det egentligen något mysigare än att åka skidor med familjen för att sedan krypa upp i soffan med en varm choklad i skidstugan?

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine på maskerad

När kungen och drottningen firade silverbröllop blev det en stor fest i Mariefred, och på bilden anländer Victoria och Madeleine till firandet i renässanskläder dagen till ära.

Annons
Kronprinsessan Victoia och prinsessan Madeleine

Vid Enskilda Gymnasiets 90-års firande 2003 var både Victoria och Madeleine på plats. De verkar verkligen ha roligt i varandras sällskap!

Prinsessan Madeleine, kronprinsessan Victoria

Den här underbara bilden togs på kronprinsessans 30-årsdag 2007.

Annons
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine

Systrarna invigde Sigvard Bernadottes utställning i Helsingborg 2008.

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine i Gävleborg, 2009.

Annons
Victoria och Madeleine

Madeleine kramar om Victoria efter bröllopet 2010.

Victoria och Madeleine

Victoria och Madeleine 2013, så otroligt vackra!

 

Foto: TT

Annons