11 kungliga bilder du inte får missa från veckan som gått

Charles var på uppdrag med mamma drottningen, Máxima charmade Frankrikes president och för den belgiska kungen gick en pojkdröm i uppfyllelse. Här är veckans bästa bilder från den kungliga världen!
PrinsCharles2

Här är veckans roligaste bilder från den kungliga världen!

Som barn på nytt! Prins Charles fick ett riktigt skrattanfall när han var på uppdrag med mamma drottningen. Extra kul blev det när han fick äran att sätta kniven i den tårta som markerade 40-årsjubileumet för hans egna fond "The Prince's trust". Drottning Elizabeth behöll döremot sitt majestätiska lugn.

Två dagar senare var det dag för prisutdelning på musikakademien The Royal College of Music. Charles såg ut att trivas i sin mantel.

För belgarnas kung Philippe gick en pojkdröm i uppfyllelse. Han och Tysklands president Joachim Gauke fick varsin Audi i miniformat när de besökte motorjättens fabrik i Bryssel.

Skål då! Kungaparet Philippe och Mathilde valde vatten medan presidentparet svalkade strupen med rosé.

Hallå hallå? Ex-drottning Paula av Belgien fick ett brådskande samtal och var tvungen att ursäkta sig under en konsert med Queen Elisabeths Music Chapel.

Prinsessan Margriet av Nederländerna, 73, är moster till kung Willem Alexander visade att ålder bara är en siffra när hon skrinnade fram över isen i Biddinghuizen.

Kronprins Frederik fick utmana sig själv rejält och prova skidskytte under ett besök på Grönland.

Men allra gladast var som vanligt drottning Máxima av Nederländerna. Med det här leendet hälsade hon på Frankrikes president Francois Hollande i Paris i veckan. Hon och Willem Alexander gör just nu statsbesök i Frankrike.

Skål igen! Drottning Máxima höjer sitt glas under en galamiddag på Elyséepalatset.