11 kungliga bilder från veckan – som du bara inte får missa

Veckans bästa bilder

Äntligen dags att summera veckan i bilder! Här är de kungliga fotona – från veckan som gått – som du bara inte får missa!

Prins Charles har varit ute och luftat sig! I veckan gästade han Gloucester, England, där han besökte ett skjortskrädderi. Charles är ju den kungliga världens mest hållbara medlem. Han återanvänder kläder och skor – år efter år efter år. Och han lappar och lagar.

Men ser ni! På sista bilden får Charles en present. En ny skjorta gissar vi! Inget mer lappande då det kommer till skjortor med andra ord.

Charles hustru, Camilla, har också varit ute och jobbat i veckan. Hon besökte Brent, the London 2020 Borough of Culture i regnet.

Där fick hon, bland annat, ta del av lite irländsk dans, som ni ser ett smakprov på ovan.

I övrigt i veckan då? Ja, också en till medlem ur den brittiska kungafamiljen har varit ute och arbetat. Elizabeth har gått till tandläkaren. Nåja, inte HON, men hon besökte Eastman Dental Hospital och fick träffa en rad patienter. Bland annat en pojke i färd med att få tandställning.

Och som ni kan se var humöret på topp! Eller så ville hon bara visa tänderna?

Matchar blommorna finfint.

Två generationer brittiska kungligheter ser ni ovan… Och nedan då. Ja, där har vi två generationer belgiska kungligheter. Philippe och Mathilde och så Albert och Paola!

Kul att se dem samlade, so i veckan då de besökte en mässa ihop.

Foto: TT