Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

11 kungliga festklänningar vi skulle vilja äga

19 maj, 2019, 13:00 
AvMalin Falkengren
Kungahusets kvinnliga medlemmar bär ofta klänning. Men stilen kan variera beroende på tillställning och säsong. Här är några kungliga festklänningar att tråna efter!
Annons

Drottning Silvia och våra svenska prinsessor har hela garderoberna fulla av snygga klänningar. Korta och långa, vardagliga och festliga. Ja, allt finns att hitta i deras klädkammare. Prinsessan Madeleine är särskilt förtjust i romantiska blomtryck medan kronprinsessan Victoria ofta väljer klara färger. Gärna rosa och kleinblått. Både drottning Silvia och prinsessan Sofia klär båda mycket vackert i rött. Silvias långa aftonklänning i paljetter är en riktig favorit.

13 kungliga festklänningar vi minns

Madeleine älskar blommigt och romantiskt

Prinsessan Madeleine ser vi ofta i skira, pastellfärgade klänningar. Det är ingen hemlighet att prinsessan är väldigt svag för just blommiga mönster och gärna i kombination med lite mer romantiska plagg i silke och gärna med lite lösare, långa ärmar. Det är speciellt vid dop, bröllop och somriga fester som Madeleine burit sina festligt blommiga klänningar i olika modeller.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: TT

 

Annons