11 magiska bilder – från Sofias strålande år

Vilket år! Prinsessan Sofia har tillsammans med Carl Philip hittat nya vägar för att nå ut med problemen kring näthat och mobbning och har öppnat upp sig som aldrig förr. Det blir verkligen ett år att minnas!

Under 2019 har prinsessan Sofia tillsammans med Carl Philip lagt otroligt mycket energi på parets gemensamma stiftelse, som arbetar mot mobbning och näthat samt för en större förståelse kring dyslexi. Men förutom det har hon också delat ut mängder med priser, invigt den nya Älvdalsskolan och stöttat kungaparet och kronprinsessparet när det har behövts.

Vi blickar tillbaka på 11 magiska bilder från Sofias år!

Sofia, Carl Philip och Gabriel

När prins Carl Philip kom fram till Mora efter att ha kämpat sig igenom Vasaloppet stod Sofia och barnen och välkomnade honom. Sofias föräldrar var också på plats så hela familjen hade en härlig dag tillsammans!

Sofia, Carl Philip och Marianne Bernadotte

I maj anordnades det en konstauktion på Bank Hotel till förmån för prinsparets stiftelse. På bilden anländer de tillsammans med Marianne Bernadotte.

Sofia

När Worlds Childrens Prize skulle delas ut på Gripsholms slott i Mariefred i maj var prinsessan Sofia på plats!

Sofia och Carl Philip

Wow! Hur fin var inte Sofia på Polar Music Prize?

Sofia och Carl Philip

På nationaldagen öppnade prinsparet det Kungliga slottet för allmänheten! Varje gång man ser Carl Philip och Sofia tillsammans slås man av hur kärleksfulla de är mot varandra. De har varit tillsammans i många år nu, men deras ögon glittrar precis likadant när deras blickar möts nu som i början av förhållandet.

Sofia och Victoria

Wow vilken fin bild på svägerskorna! När Victoria skulle genomföra sin sista landskapsvandring passade Sofia på att följa med. Vandringen ägde nämligen rum i Sofias hemkommun Älvdalen så det ville hon verkligen inte missa. Under vandringen märktes det hur nära Victoria och Sofia står varandra och bilden fångade verkligen deras relation!

Sofia

Prinsessan Sofia tillsammans med barnen, Alexander och Gabriel, samt hunden Siri. En solig dag i augusti följde familjen med för att heja på Carl Philip på körbanan i Gelleråsen i Karlskoga.

Sofia

Sofia älskar att träffa sina vänner, och hon älskar också festivalen “Vi som älskar 90-talet”. Så hon slog två flugor i en smäll och diggade med i musiken tillsammans med sin syster Sara Hellqvist och vännen William Värnild på Zinkensdamms IP i Stockholm i juli.

Sofia och Carl Philip

I oktober fick äntligen Carl Philip och Sofia dela med sig av det som de har jobbat på under en lång tid. Deras rapport om näthat presenterades på Löfbergs kaffebar.

Sofia och Carl Philip

När det var dags för bankett på slottet med anledning av att Sydkoreas presidentpar var på besök, svidade självklart Sofia och Carl Philip om till festklädsel och var med.

Sofia i Älvdalen

Det blev en känslosam dag för Sofia när hon invigde den nybyggda Älvdalsskolan. Många minnen bubblade upp och hon träffade många bekanta under besöket. Så mysigt!

Foto: TT