11 magiska festbilder på Carl Philip och Sofia

11 magiska festbilder på Carl Philip och Sofia

Minns du Carl Philips och Sofias bästa festlook? Vi har valt ut 11 favoriter!
Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!
Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har många underbara festminnen tillsammans. Varje gång de syns ute på olika tillställningar ser de alltid så lyckliga ut. Innan pandemin bröt ut var prinsparet ofta ute på galej. Vi blickar tillbaka på deras bästa festlooks!

11 förtjusande festbilder

Prinsessan Sofias stil beskrivs ofta som sofistikerad och stilsäker. Och Carl Philip är i sin tur alltid stilig i diverse smokingar i olika nyanser och detaljer.

2014. Sofia i en fantastisk glitterklänning med tillhörande väska. Tillsammans med Carl Philip gjorde hon en storstilad entré på Slottet.

2015. Dagen före det stora prinsbröllopet vankades det galafest. Kvällen till ära bar Sofia en figurnära kornblå klänningdröm från den libanesiska designern Zuhair Murad. Klänningen har handbroderade kristaller och pärlor i form av vattendroppar.

 

2017. Under en festmiddag i Oslo var Sofia och Carl Philip två av dem som stack ut i mängden. Med sin vita långklänning, med lite bohemiska snitt, såg Sofia förtjusande ut vid prinsens sida.

2019. Sofia fullkomligt strålade i en figurnära klänning under kungamiddagen. Den isblåa klänningen var designad av Zetterberg Couture och Carl Philip bar en elegant smoking med fluga. Helt magiskt!

2016. Carl Philip och prinsessan Sofia stal verkligen showen under Idrottsgalan. Sofia bar en lyxig sidenklänning från det svenska märket Greta.

2014. Prinsparet var stiliga på en kungamiddag. I den röda eleganta spetsklänningen bjöd Sofia på en romantisk känsla. Otroligt snyggt!

2020. Under årets Idrottsgala kunde man inte missa prinsparets festliga look. Sofia bar en riktig snygg grön klänning, i annorlunda modell.

2016. Under en resa till Värmland gjorde prinsparet entré under en middag på ett värmländskt slott. Fint matchade i marinblått. Sofia valde dessutom accentfärgen silver för att bryta av. Riktigt stiligt!

2019. Under firandet av Victoriadagen valde Sofia en färgglad avslappnad klänning från ByMalina. Carl Philip såg riktigt stilig ut i beige kostym och blå slips.

2019. Sofia slog på stort när hon valde en blommig långklänning från det italienska modehuset Dolce & Gabbana, under Polarprisgalan.

2017. Sist men inte minst, under en välgörenhetsmiddag för Project Playground såg prinsparet bedårande ut i smokingklädsel. Sofias unika stil fick mycket uppmärksamhet. Helt magisk!

Foto: TT