11 magiska festbilder på Madeleine och Chris

festbilder madeleine chris

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är alltid festens mest glamorösa par! Vi minns några magiska festbilder på prinsessparet.
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har varit gäster vid en rad tillställningar. I dag lever de sedan flera år tillbaka i Florida och är oftare i lekparken än på lyxiga fester. Men vi minns hur det såg ut när de tackade ja till var och varannan inbjudan!

11 Magiska festbilder

Prinsessan Madeleine och Chris

2014. Under Polarpriset 2014 deltog inte Madeleine och Chris under utdelningen, men däremot anlände de till galamiddagen senare på kvällen. Prinsessan bar en ljuvlig röd kjol med en mörk topp i glittrande mönster. En perfekt aftonklädsel!

2012. Madeleine och Chris närvarade vid ett minnesceremoni i New York. Det var faktiskt Chris första representationsuppdrag. Madeleine bar en smickrande klänning med paljetter som glittrade i ljuset! En riktigt skönhet.

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. Under ett event, arrangerat av Min Stora Dag, bar Madeleine en diskret smaragdgrön outfit med matchande pumps. Chris bar en smickrande kostym, riktigt stiligt!

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. Kvällen innan prinsessparets bröllop vankades det middag på Grand Hôtel i Stockholm. Madeleine bar en gudomlig klänning från Elie Saab med häftiga stilettklackar.

Prinsessan Madeleine och Chris

2015. Chris och höggravida Madeleine anländer till festen dagen innan Carl Philips och Sofias bröllop. Madeleine lyste tillsammans med sin make i en magisk tyllklänning. Överdelen var prydd med pärlor som matchade tillsammans med en liten väska i samma nyans.

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. Kungen firade 40 år som statschef 2013. Under tillställningen bar Madeleine en förtjusande mörkgrön klänning med glittrande kofta i guld. Chris bar en smickrande smoking med lila näsduk.

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. Under ett besök till USA vankades det galamiddag i Wilmington. Madeleine bar en vacker vinröd klänning med tillhörande smycken. Chris såg lika förtjusande ut som alltid!

Prinsessan Madeleine och Chris

2014. Childhood arrangerade en gala på Berns i Stockholm. Madeleine har alltid klätt bra i spets!

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. När kungen firade 40 år som statschef bar Madeleine ett klassisk vit sett med högklackade platåpumps i mörk färg. Stilrent och lyxigt!

Prinsessan Madeleine, Christopher O'Neill

2019. Under firandet av Victoriadagen förra året bar Madeleine en avslappnad look med tuffa högklackade skor i samma nyans. Chris såg avslappnad ut och bar en mörkblå kavaj, skjorta och sköna chinos.

Prinsessan Madeleine och Chris

2013. En lysande figursydd grön klänning med tillhörande coiffe såg vi Madeleine i under lysningen inför bröllopet.

Foto: TT