11 magiska festbilder på Victoria och Daniel

11 magiska festbilder på Victoria och Daniel

Victoria har burit fantastiska kreationer genom åren. I färg, mönster och glittrande smycken strålar vår kronprinsessa vid sidan av sin make när det vankas tjusiga tillställningar. Här är våra favoritbilder!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har blivit bjudna på många fester genom åren. Det är två riktiga drömgäster! De bjuder på sig själva, är frågvisa och förstås – otroligt glamourösa!

Det händer även att Victoria och Daniel arrangerar egna fester hemma på Haga men nu på grund av coronaviruset går det förstås inte att bjuda in till fester och engagemang på samma sätt längre. Men vi kan fortfarande blicka tillbaka på kronprinsessparets förtrollande festlooks!

11 förtrollande festbilder

Victoria har verkligen bjudit på på vackra plagg under tillställningar med kunglig glans. Alltifrån smickrande kjolar till en pampiga tylldrömmar i sockervaddsrosa.

2013. I glittrande guld gjorde kronprinsessan entré i stadshuset och Blå hallen när Victorias gamla skola Enskilda gymnasiet firade 100 år. Tillsammans med en glittrande väska i samma nyanser bär Victoria upp hela looken fantastiskt!

2017. Under en galamiddag i Stockholm med de danska kungligheterna på besök bar Victoria ett fantastisk “set” från Jennifer Blom. Den svenska designern skapade den plisserade kjolen och blusen exklusivt för Victoria, mönstret är uppkallat till ” Swan island”.

2017. Victoria anländer till norska parets 80-årsfirande i en magisk figursydd blommig klänning med markerad midja. Till klänningen bar hon ett par tuffa silverörhängen och armband.

2018. Under polarpriset 2018 strålade Victoria, precis som alltid, i en helröd klänning från svenska Stylein. Klänningen är enkel men samtidigt vacker och elegant med den draperande känslan och bara axel. Till detta bar Victoria en diskret tiara med matchande örhängen.

2019. Ikoniskt, magiskt och legendariskt är tre ord som beskriver Victorias klänning under Polarprisgalan 2019. Tylldrömmen är skapad av den svenska stylisten Selam Fessahaye. Till klänningen bär Victoria ett brett band i midjan och tillhörande skor och stora örhängen i samma rosa nyans.

2020. Under en middag hos Norrbottens läns landshövding Björn Nilsson bar Victoria en vacker mörk kjol med färgglada blommönster. Tillsammans meden svart blus och svarta eleganta stilett pumps sticker kjolen verkligen ut.

2017. Under ett besök i Japan för att fira kungens 70-årsdag bar kronprinsessan en vacker hudfärgad klänning, med en mörk rosett på axeln. Här står Victoria och blomstrar tillsammans med prinsessan Takamado.

2015. Sveriges Radio firade 90-år i Berwaldhallen i Stockholm under 2015. Kronprinsessan strålade i en magisk silvermönstrad kjol med en sofistikerad blus. Till klädseln bar Victoria smycken från Lara Bohinc, som glittrar fantastiskt ihop med kjolen.

2019. Victorias besök i Danmark under 2019 startade rivigt med en tuff leopardklänning. Kronprinsessan bar svensk design från svenska Valerie. Hennes väska är också svensk design och kommer från Little Liffner. I öronen bar hon stora hoops från Ebba Brahe Jewellry.

2020. Under en kunglig resa till Malmö avslutades kronprinsessan vistelsen med en middag hemma hos Skånes landshövding Anneli Hultén. I en grönglittrande kjol och stilig blus blev Victorias klädsel en riktig succé.

2019. Victoria anländer till en middag på Rex Hotel i Vietnam efter ett tre dagars långt besök. Tillsammans med den vietnamesiska borgmästaren bar kronprinsessan en förtrollande himmelsblå klänning från svenska Jennifer Blom. En kunglig skönhet som klär i precis allt!

Foto: TT